Κορυφαίο στέλεχος των Γερμανών Χριστιανοδημοκρατών παραιτείται λόγω σχέσης με 16χρονη
Στην εσωκομματική πίεση να παραιτηθεί υπέκυψε ο Κρίστιαν φον Μπέτλιχερ, επικεφαλής των Γερμανών Χριστιανοδημοκρατών στο κρατίδιο Σλέσβιχ-Χόλσταϊν, έπειτα από το θόρυβο που προκάλεσε η ολιγόμηνη σχέση που είχε με 16χρονη. Η παράιτηση έρχεται εννέα μήνες πριν τις εκλογές στο κρατίδιο, στις οποίες ο 40χρονος Μπέτλιχερ θα ήταν ο κορυφαίος υποψήφιος.
Στην εσωκομματική πίεση να παραιτηθεί υπέκυψε ο Κρίστιαν φον Μπέτλιχερ, επικεφαλής των Γερμανών Χριστιανοδημοκρατών στο κρατίδιο Σλέσβιχ-Χόλσταϊν, έπειτα από το θόρυβο που προκάλεσε η ολιγόμηνη σχέση που είχε με 16χρονη.
Η παράιτηση έρχεται εννέα μήνες πριν τις εκλογές στο κρατίδιο, στις οποίες ο 40χρονος Μπέτλιχερ θα ήταν ο κορυφαίος υποψήφιος. Ο ίδιος πάντως αποφάσισε να μείνει επικεφαλής της ομάδας των Χριστιανοδημοκρατών στο κοινοβούλιο του κρατιδίου.
«Το λάθος που έκανα ήταν μόνο πολιτικό» είπε δακρύζοντας ο Μπέτλιχερ ανακοινώνοντας την παραίτησή του, λέγοντας πως επρόκειτο για μία «ασυνήθιστη αγάπη» που είχε την αποδοχή του δικού του περιβάλλοντος όσο και της 16χρονης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ελληνοαμερικάνος «καμικάζι» – Ποιος είναι ο 30χρονος «dirtibike» που συνελήφθη για σούζες και επικίνδυνη οδήγηση
- Στρατιωτικό συνασπισμό για την εξάλειψη των καρτέλ στη Λατινική Αμερική ανακοίνωσε ο Τραμπ
- H Ευδοκία Ρουμελιώτη αποκαλύπτει τα λόγια που της είπε η μητέρα της λίγο πριν παντρευτεί
- Κρήτη: Απήγαγε και απείλησε την πρώην σύντροφό του ότι θα δημοσιεύσει γυμνές φωτογραφίες της
- LIVE: Ρέξαμ – Τσέλσι
- Το πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ που πήρε σωστά πίσω το VAR (vid)

