
Νεκρός 25χρονος σε ληστεία τα ξημερώματα στον Ασπρόπυργο
Τραγωδία με έναν 25χρονο νεκρό τα ξημερώματα της Κυριακής στην Αττική Οδό. Περίπου στη 1 τα ξημερώματα δυο άγνωστοι πυροβόλησαν και τραυμάτισαν θανάσιμα τον νεαρό υπάλληλο εταιρείας φύλαξης, ο οποίος πραγματοποιούσε περιπολία στην Αττική Οδό. Στη συνέχεια λήστεψαν τα διόδια Ρουπακίου, αποσπώντας μόλις 150 ευρώ.
Τραγωδία με έναν 25χρονο νεκρό τα ξημερώματα της Κυριακής στην Αττική Οδό.
Περίπου στη 1 τα ξημερώματα δυο άγνωστοι πυροβόλησαν και τραυμάτισαν θανάσιμα τον νεαρό υπάλληλο εταιρείας φύλαξης, ο οποίος πραγματοποιούσε περιπολία στην Αττική Οδό.
Στη συνέχεια πήραν το όχημα στο οποίο επέβαινε και λήστεψαν τα διόδια Ρουπακίου, αποσπώντας μόλις 150 ευρω.
{{{ map }}}
Το όχημα βρέθηκε στη Γέφυρα Ασπροπύργου, στο ΙΚΑ.
Λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα αντοπίστηκε το πτώμα του άτυχου νεαρού οδηγού με τραύμα από πυροβόλο όπλο, στο 4ο χλμ της Αττικής Οδού, στην Ελευσίνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Έφτασε στην Ουγγαρία η Εθνική (vid)
- Χαλάνδρι: Βίντεο ντοκουμέντο από την καταδίωξη 19χρονου που οδηγούσε μεθυσμένος
- Μουρίνιο: «Μέτρια ομάδα η Πορτογαλία χωρίς τον Κριστιάνο»
- Μαρούσι: Ανήλικη περιπλανιόταν μόνη της στον δρόμο – Συνελήφθησαν οι γονείς της
- Ψηφιακοί νομάδες: Το τέλος του ονείρου και η σκληρή επιστροφή στην πόλη
- H φημολογούμενη συμφωνία των Κιμ Καρντάσιαν και Ρέι Τζέι


