Υπό έλεγχο τέθηκαν οι πυρκαγιές στο Ρέθυμνο
Δύο πυρκαγιές ξέσπασαν, με διαφορά λίγων λεπτών, γύρω στις 4 το απόγευμα της Κυριακής στο Ρέθυμνο η μία εκ των οποίων και πάλι στο δήμο Αγίου Βασιλείου, που και αυτό το καλοκαίρι ταλαιπωρείται τακτικά από φωτιές. Και οι δύο τέθηκαν αργά το βράδυ υπό έλεγχο από τις δυνάμεις της πυροσβεστικής που έσπευσαν για την κατάσβεσή τους.
Δύο πυρκαγιές ξέσπασαν, με διαφορά λίγων λεπτών, γύρω στις 4 το απόγευμα της Κυριακής στο Ρέθυμνο η μία εκ των οποίων και πάλι στο δήμο Αγίου Βασιλείου, που και αυτό το καλοκαίρι ταλαιπωρείται τακτικά από φωτιές.
Η φωτιά στον στην Άδρακτο του δήμου Αγίου Βασιλείου τέθηκε αργά το βράδυ υπό έλεγχο από τις δυνάμεις της πυροσβεστικής που έσπευσαν για την κατάσβεσή της. Υπό έλεγχο τέθηκε και το δεύτερο μέτωπο στην περιοχή Κάτω Βαλσαμόνερο.
Και οι δύο πυρκαγιές έκαψαν βοσκοτόπια και χορτολιβαδικές εκτάσεις και δεν απείλησαν σπίτια και κατοικημένες περιοχές.
Στο μεταξύ, δασική πυρκαγιά μαίνεται στον Τσαμαντά του Δήμου Φιλιατών του Νομού Θεσπρωτίας. Εκεί επιχειρούν οκτώ πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, 18 άτομα πεζοπόρο και δύο αεροσκάφη.
Κατά την Πυροσβεστική η κατάσταση εμφανίζεται βελτιωμένη.
Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει νωρίτερα στην περιοχή Καλόγερος στη Σκόπελο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Αηδιαστικά μορφωμένοι» – Το νέο trend των social media θα μας κάνει πιο έξυπνους, ή απλά πιο ενοχλητικούς;
- Ιράν: Ο αρχηγός της αστυνομία καλεί τους διαδηλωτές «να παραδοθούν» για να αντιμετωπιστούν με «επιείκεια»
- Ο κομβικός ρόλος του Ζέλσον στην μεγάλη «μάχη» με την Λεβερκούζεν
- LIVE: Παναιτωλικός – Λεβαδειακός
- Reuters: Εντοπίστηκε σπασμένος σύνδεσμος στις ράγες της Κόρδοβα στην Ισπανία
- Ημέρα Μάρτιν Λούθερ Κινγκ: O απαγορευμένος διαφυλετικός έρωτας του για πρώτη φορά στο φως – Χαμένο home video


