Μοσχοβίτισσα πήρε τραπεζικό δάνειο για να πληρώσει τον εκτελεστή του γιου της
Σαρανταεπτάχρονη μητέρα στη Μόσχα συνελήφθη από την αστυνομία επειδή πήρε τραπεζικό δάνειο προκειμένου να... χρηματοδοτήσει τη δολοφονία του γιου της.
Σαρανταεπτάχρονη μητέρα στη Μόσχα συνελήφθη από την αστυνομία επειδή πήρε τραπεζικό δάνειο προκειμένου να «χρηματοδοτήσει» τη δολοφονία του γιου της.
Η γυναίκα είχε τσακωθεί με το γιο της, ηλικίας 21 ετών, επειδή του είχε αγοράσει με δικά της χρήματα έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και εκείνος δεν της τον είχε ξεπληρώσει ακόμη.
Ζήτησε τότε από έναν άνδρα να σκοτώσει το γιο της υποσχόμενη ότι θα του έδινε το ποσό των 12.430 ευρώ που δανείστηκε από την τράπεζα.
Η γυναίκα συνελήφθη επειδή ο επίδοξος εκτελεστής μετάνιωσε και ενημέρωσε την αστυνομία.
Αστυνομικοί την συνέλαβαν την ώρα που παρέδιδε τα λεφτά του δανείου στον «εκτελεστή».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Οι ΗΠΑ αναστέλλουν για έναν μήνα κυρώσεις για το ιρανικό πετρέλαιο
- Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κεφαλονιά
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τι δείχνουν οι κυλιόμενες μετρήσεις
- Νότια Κορέα: 10 νεκροί και 60 τραυματίες εξαιτίας πυρκαγιάς σε εργοστάσιο κατασκευής ανταλλακτικών αυτοκινήτων
- Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν την ευκαιρία
- Γιορτή σήμερα 21 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο

