Φιλικότερο στους ποδηλάτες γίνεται το Μετρό από τη Δευτέρα
Από τη Δευτέρα οι ποδηλάτες θα εξυπηρετούνται όλες τις ημέρες και ώρες από όλους τους σταθμούς του Μετρό, ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ. Ο μέγιστος αριθμός εξυπηρετούμενων ποδηλάτων είναι δύο στο οπίσθιο μέρος του τελευταίου συρμού και ο περιορισμός αυτός αφορά όλα τα μέσα σταθερής τροχιάς, τη Γραμμή 1 (ΗΣΑΠ), 2 και 3 του Μετρό και το Τραμ.
Από τη Δευτέρα οι ποδηλάτες θα εξυπηρετούνται όλες τις ημέρες και ώρες από όλους τους σταθμούς του Μετρό, ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ.
Ο μέγιστος αριθμός εξυπηρετούμενων ποδηλάτων είναι δύο στο οπίσθιο μέρος του τελευταίου συρμού και ο περιορισμός αυτός αφορά όλα τα μέσα σταθερής τροχιάς, τη Γραμμή 1 (ΗΣΑΠ), 2 και 3 του Μετρό και το Τραμ.
Υπενθυμίζεται ότι, από την πρώτη μέρα εφαρμογής του μέτρου ισχύουν τα εξής:
Σε όλους τους σταθμούς των μέσων σταθερής τροχιάς (τραμ-μετρό-ηλεκτρικός), η μετακίνηση των ποδηλατιστών με τα οχήματά τους γίνεται αυστηρά και μόνο πεζή.
Ειδικά στους σταθμούς του μετρό και του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου, απαγορεύεται αυστηρά η χρήση των ανελκυστήρων και των κυλιόμενων κλιμάκων από ποδηλατιστές.
Σε όλα τα μέσα σταθερής τροχιάς (τραμ-μετρό-ηλεκτρικός), ανεξάρτητα από την εφαρμογή της ανωτέρω πολιτικής μεταφοράς ποδηλάτων, εξακολουθούν να έχουν απόλυτη προτεραιότητα τα ΑμεΑ και τα άτομα που χρήζουν ειδικής βοήθειας (ηλικιωμένοι και εγκυμονούσες) .
Στην περίπτωση που οι επιβάτες επιθυμούν πρόσθετες πληροφορίες να απευθυνθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΟΑΣΑ (www.oasa.gr) και το τηλεφωνικό κέντρο 185.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ν. Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση υποτιμά την νοημοσύνη των αγροτών, επενδύει στον κοινωνικό αυτοματισμό
- Μπιανκόν: «Στον Ολυμπιακό είμαστε μια μεγάλη οικογένεια» (vid)
- Starbucks: Σε «ομηρία» η πρώτη συλλογική σύμβαση
- Τζον Μπον Τζόβι: Η εξωπραγματική αμοιβή στο πρώτο του συμβόλαιο και το Star Wars – «Το βρήκα»
- Τραμπ: Χριστουγεννιάτικος μποναμάς 12 δισ. δολάρια στους αγρότες
- ΠΑΟΚ – Πριεβίζντα 101-70: Νίκη υπό την παρουσία του Μυστακίδη (vid)

