Τέσσερις συλλήψεις για τη ληστεία των ΕΛΤΑ στο Κερατσίνι
Τέσσερα άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στη ληστεία του υποκαστήματος των ΕΛΤΑ, στο Κερατσίνι, συνελήφθησαν σε διαμέρισμα στην Αμφιάλη. Προηγήθηκε επιχείρηση της αστυνομίας με τη συμμετοχή ανδρών των ΕΚΑΜ και την παρουσία εισαγγελικού λειτουργού.
Τέσσερα άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στη ληστεία του υποκαστήματος των ΕΛΤΑ, στο Κερατσίνι, συνελήφθησαν σε διαμέρισμα στην Αμφιάλη.
Προηγήθηκε επιχείρηση της αστυνομίας με τη συμμετοχή ανδρών των ΕΚΑΜ και την παρουσία εισαγγελικού λειτουργού.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στην περιοχή είχε εντοπιστεί νωρίτερα το αυτοκίνητο, με το οποίο οι δράστες διέφυγαν μετά τη ληστεία.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό των χρημάτων που εκλάπη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Πανιώνιο εκτός έδρας – «Μάχη» ΑΕΚ και Ηρακλή στη «Sunel Arena»
- «Η σιωπή είναι συνενοχή» – Ανοιχτή επιστολή Ανδρουλάκη σε υπουργούς και δημόσιους αξιωματούχους που υπήρξαν στόχοι υποκλοπών και του Predator
- Γιώργος Τσαγκαράκης: Πώς ξεκίνησε η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. – Τι λέει η Δημογλίδου
- «Η Μπαρτσελόνα θέλει τον Μάικ Τζέιμς και τον Ολιβιέ Ενκάμουα»
- Η επιστήμη ξέρει ποια είναι η χειρότερη ώρα για να φας γλυκό
- Δημοψήφισμα στην Ιταλία: Στις κάλπες οι πολίτες καλούνται να αποφασίσουν για τη δικαστική μεταρρύθμιση
