Τέσσερις συλλήψεις για τη ληστεία των ΕΛΤΑ στο Κερατσίνι
Τέσσερα άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στη ληστεία του υποκαστήματος των ΕΛΤΑ, στο Κερατσίνι, συνελήφθησαν σε διαμέρισμα στην Αμφιάλη. Προηγήθηκε επιχείρηση της αστυνομίας με τη συμμετοχή ανδρών των ΕΚΑΜ και την παρουσία εισαγγελικού λειτουργού.
Τέσσερα άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στη ληστεία του υποκαστήματος των ΕΛΤΑ, στο Κερατσίνι, συνελήφθησαν σε διαμέρισμα στην Αμφιάλη.
Προηγήθηκε επιχείρηση της αστυνομίας με τη συμμετοχή ανδρών των ΕΚΑΜ και την παρουσία εισαγγελικού λειτουργού.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στην περιοχή είχε εντοπιστεί νωρίτερα το αυτοκίνητο, με το οποίο οι δράστες διέφυγαν μετά τη ληστεία.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό των χρημάτων που εκλάπη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Διάλογος… με δόντια από Μαξίμου: Πώς η κυβέρνηση ναρκοθετεί το ραντεβού της Δευτέρας με τους αγρότες
- Μεγάλη φωτιά σε σπίτι στη Χαλκίδα – Στο νοσοκομείο δύο άτομα – Διασωληνώθηκε το ένα
- Αναζητούν τι οδήγησε την 16χρονη Λόρα στη φυγή – Προς κάθε κατεύθυνση οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
- Είκοσι έξι λόγχες της ελληνιστικής περιόδου είχε στο σπίτι του 44χρονος στην Πτολεμαΐδα
- Η ισπανική βασιλική οικογένεια αποχαιρετά την πριγκίπισσα Ειρήνη στη Μαδρίτη
- Καρδίτσα – ΑΕΚ 71-79: Με «30άρα» του Μπάρτλεϊ η «Ένωση» (vid)
