Στην πλατεία Αυδή σήμερα το Athens Open Air Festival
Μια άγουρη εκδοχή του καλλιτεχνικού μεγαλείου του πατέρα όλων των νέρντ, Τζόρτζ Λούκας, παράταιρα παντρεμένη με το Judgment Park, του μάστερ της εκδίκησης, Παρκ Τσαν Γουκ μπλέκεται με την super 8, μπίτνικ εκδοχή του νεανικού ρεαλισμού, δια χειρός Γκας Βαν Σαντ.
Το καμάρι της ελληνικής φιλμογραφίας Αλεξάντερ Πέιν παρέα με την Αντρέα Άρνολντ, τον Άνταμ Έλιοτ και το Ντον Άλαν Πενεμπέικερ του Cinéma vérité θα συμπληρώσουν την εναλλακτική αυτή προβολή, προτείνοντας τελικά μια πολυθεματική κινηματογραφική βραδιά, αφιερωμένη σε 10 από τους πιο επιδραστικούς εν ζωή σκηνοθέτες του παγκόσμιου σινεμά.
Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, συνεχίζοντας τις καλοκαιρινές δράσεις που βγάζουν τον κινηματογράφο στους δρόμους, τα πάρκα και τους εξωτερικούς χώρους της πόλης, στήνει μια οθόνη κινηματογραφική προβολής σε μια από τις πιο ιδιαίτερες πλατείες του κέντρου.
Στην πλατεία Αυδή, στο Μεταξουργείο, λίγα μόλις λεπτά από το πιο κεντρικό σημείο της πόλης, την πλατεία Ομονοίας, το Athens Open Air Film Festival θα παρουσιάζει ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από το πρώιμο έργο των μεγαλύτερων σκηνοθετών παγκοσμίως.
- «Κάτασπρο» από το χιόνι το Μπόντο λίγες μέρες πριν το ματς με την Ίντερ (vid)
- Φορολογικά έσοδα 6,,1 δισ. ευρώ τον Ιανουάριο – Πάνω από τον στόχο το πρωτογενές πλεόνασμα
- Π. Μαρινάκης – Καισαριανή: Δρομολογούνται οι διαδικασίες για την απόκτηση των ιστορικών φωτογραφιών
- Ποιος είναι ο διαιτητής που σφυρίζει στο Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν
- Αφρικανική σκόνη: Καλύφθηκε η Κρήτη – Δορυφορικές εικόνες αποτυπώνουν το φαινόμενο
- Στον Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης – Μιλάει σε Μεντιλίμπαρ και παίκτες


