«Ύποπτη» τσάντα οδήγησε σε μερική εκκένωση το αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης
Ένα τέρμιναλ του αεροδρομίου JFK της Νέας Υόρκης εκκενώθηκε μερικώς τη Δευτέρα, όταν βρέθηκε εγκαταλελειμμένος χαρτοφύλακας, σύμφωνα με εκπρόσωπος της American Airlines. Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν και η αστυνομία έσπευσε στο σημείο για να εξετάσει τον χαρτοφύλακα, ο οποίος ήταν σχεδόν άδειος. Το τέρμιναλ άνοιξε ξανά λίγο αργότερα.
Ένα τέρμιναλ του αεροδρομίου JFK της Νέας Υόρκης εκκενώθηκε μερικώς τη Δευτέρα, όταν βρέθηκε εγκαταλελειμμένη αποσκευή, σύμφωνα με εκπρόσωπος της American Airlines.
Ο εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι η περιοχή γύρω από τα γραφεία ελέγχου των εισιτηρίων εκκενώθηκε, προκειμένου οι Αρχές να εξετάσουν το πακέτο.
«Λάβαμε τις απαραίτητες προφυλάξεις και ειδοποιήσαμε τις Αρχές» είπε.
Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν και η αστυνομία έσπευσε στο σημείο για να εξετάσει τον χαρτοφύλακα, ο οποίος ήταν σχεδόν άδειος.
Το τέρμιναλ άνοιξε ξανά λίγο αργότερα.
Οι ταξιδιώτες που είχαν ήδη περάσει από τον έλεγχο ασφαλείας δεν χρειάστηκε να απομακυνθούν, καθώς βρισκόντουσαν σε μεγάλη απόσταση από την τσάντα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Οι γυναίκες συχνά λειτουργούν από μια θέση ντροπής» – Η Κρίστεν Στιούαρτ για το σκηνοθετικό της ντεμπούτο
- POS – IRIS: Καμπάνες έως 20.000 ευρώ – Ποιοι κινδυνεύουν
- Η απονομή του Κυπέλλου χάντμπολ στον Ολυμπιακό (vids)
- Γύθειο: Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό 60χρονου ψαρά – Βρέθηκε η βάρκα του σε ακτή με βράχια
- Σάκκαρη – Σονμέζ 2-0: Πέρασε εύκολα στον δεύτερο γύρο του Qatar Open (vid)
- Ελευσίνα: Σκότωσε την ηλικιωμένη μητέρα της προσπαθώντας να παρκάρει το ΙΧ – Πώς συνέβη το δυστύχημα