Η οικονομία των Ελληνοκυπρίων στο χείλος του γκρεμού, σύμφωνα με τον Ερντογάν
Νέες προκλητικές δηλώσεις έκανε από την κατεχόμενη Αμμόχωστο ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν. Ο Τούρκος πρωθυπουργός τόνισε πως μετά την έκρηξη στη ναυτική βάση στο Ζύγι η οικονομία των Ελληνοκυπρίων βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και πως δεν θα τον εξέπληττε εάν κατέρρεε πλήρως, όπως η οικονομία της Ελλάδας.
Νέες προκλητικές δηλώσεις έκανε στην κατεχόμενη Αμμόχωστο ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν, ολοκληρώνοντας την επίσκεψη του στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου.
Ο κ. Ερντογάν ισχυρίστηκε ότι μετά την φονική έκρηξη στη ναυτική βάση, η οικονομία των Ελληνοκυπρίων «βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού».
Ο Τούρκος πρωθυπουργός επισήμανε πως δεν θα αποτελούσε έκπληξη εάν κατέρρεε πλήρως η οικονομία των Ελληνοκυπρίων, «όπως ακριβώς συνέβη και στην Ελλάδα».
Ο Τούρκος πρωθυπουργός υποστήριξε ότι οι Τουρκοκύπριοι έχει πετύχει αξιοζήλευτα αποτελέσματα στον τομέα των δημόσιων οικονομικών, σε αντίθεση με πολλά κράτη – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που δεν έχουν καταφέρει να περάσουν τις εξετάσεις και η οικονομία τους υποβαθμίστηκε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Απίθανο συμβάν με πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ: «Κλειδώθηκαν σε γραφείο και τον απέλυσε»
- Άστατος ο καιρός τη Δευτέρα – Βροχές στην Αθήνα, χιόνια στα ορεινά
- Ο αιώνιος γρίφος του Κερτ Κομπέιν – Το σημείωμα αυτοκτονίας είναι πλαστό
- LIVE: Νιούκαστλ – Σάντερλαντ
- Τσουκαλάς: Ο Μητσοτάκης παραμένει άβουλος παρατηρητής των οικονομικών επιπτώσεων του πολέμου
- Γκεγιέ: «Επιστρέφω τα μετάλλια στο Μαρόκο, αλλά υπό προϋποθέσεις…»
