Συνελήφθησαν στο «Ελ.Βενιζέλος» τέσσερα άτομα με κλοπιμαία στις βαλίτσες τους
Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν το πρωί της Τρίτης στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», γιατί είχαν στις βαλίτσες του αντικείμενα που είχαν κλαπεί από σπίτια και οχήματα στην Αθήνα. Οι δράστες, υπήκοοι Μαρόκου, επρόκειτο να ταξιδέψουν αεροπορικώς στην Τυνησία και συνελήφθησαν στο χώρο αναχωρήσεων του αεροδρομίου. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι τέσσερις αλλοδαποί ήταν ανάμεσα στους μετανάστες που είχαν διαμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα στο μέγαρο Υπατία στο κέντρο της Αθήνας.
Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν το πρωί της Τρίτης στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», γιατί είχαν στις βαλίτσες του αντικείμενα που είχαν κλαπεί από σπίτια και οχήματα στην Αθήνα.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, οι δράστες, υπήκοοι Μαρόκου και ηλικίας 26, 27, 29 και 36 ετών, επρόκειτο να ταξιδέψουν αεροπορικώς στην Τυνησία και συνελήφθησαν στο χώρο αναχωρήσεων του αεροδρομίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέοι δασμοί των ΗΠΑ κατά της Ευρώπης για την Γροιλανδία, αλλά… διαφορετικοί
- Κοπεγχάγη – Νάπολι 1-1: Σε λεπτή βαθμολογική ισορροπία με τον Ολυμπιακό
- Ίντερ – Άρσεναλ 1-3: Ασταμάτητοι οι Κανονιέρηδες, έκαναν το 7Χ7!
- Σπόρτινγκ-Παρί 2-1: Ασταμάτητος και τρομερός Λουίς Σουάρες, εκτοξεύτηκαν 6οι οι Πορτογάλοι
- Βιγιαρεάλ – Άγιαξ 1-2: Πήρε το διπλό και έμεινε «ζωντανός»
- Champions League: Η βαθμολογία της League Phase μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού (pic)

