Ισχνή πτώση σημειώνει στο άνοιγμα το Χρηματιστήριο την Τετάρτη
Νευρικά κινείται στο άνοιγμα των συναλλαγών το Χρηματιστήριο την Τετάρτη, διατηρώντας αποστάσεις από το ανοδικό κλίμα των ευρωπαϊκών αγορών.
Νευρικά κινείται στο άνοιγμα των συναλλαγών το Χρηματιστήριο την Τετάρτη, διατηρώντας αποστάσεις από το ανοδικό κλίμα των ευρωπαϊκών αγορών.
Στις 11:00 ο Γενικός Δείκτης Τιμών κατέγραφε πτώση 0,11% στις 1.186,40 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στα 6 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης της υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωνε άνοδο 0,12%, ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση κατά 0,16% και ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης ήταν υψηλότερα κατά 0,05%.
Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών σημείωνε κέρδη 0,90%.
Στο σύνολο των μετοχών που διακινούνταν, 28 ήταν σε θετικό έδαφος, 24 σε αρνητικό, ενώ 18 παρέμεναν αμετάβλητες.
Στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια επικρατούν ανοδικές τάσεις, λόγω των προσδοκιών για συμφωνία στις ΗΠΑ και εξεύρεση λύσης για την ελληνική κρίση χρέους.
Με άνοδο άνοιξε το Χρηματιστήριο του Λονδίνου, ο δείκτης FTSE-100 κέρδισε 0,51% φτάνοντας τις 5.819,31 μονάδες. Με άνοδο 0,80% άνοιξε το Χρηματιστήριο του Παρισιού. Ο δείκτης CAC 40 έφτασε τις 3.724,57 μονάδες. Με άνοδο 0,80% άνοιξε το Χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης με τον δείκτη Dax να φτάνει τις 7.250,18 μονάδες.
Με άνοδο έκλεισε σήμερα το χρηματιστήριο του Τόκιο. Ο δείκτης Nikkei ενισχύθηκε κατά 116,18 μονάδες, σε ποσοστό 1,17% , και διαμορφώθηκε στις 10.005,90 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνταγή: Χωριάτικη σαλάτα με πολύχρωμες πιπεριές και ρεβίθια
- H Δύση φοβάται πως η Ρωσία τοποθέτησε Ορέσνικ στη Λευκορωσία
- Συμβούλιο Ασφαλείας: Έκτακτη συνεδρίαση τη Δευτέρα για την αναγνώριση της Σομαλιλάνδης από το Ισραήλ
- Γουινέα: Ομάδα ενόπλων «εξουδετερώθηκε» στην πρωτεύουσα Κονακρί, λίγες ώρες προτού ανοίξουν οι κάλπες
- Χιόνι και πάγος δημιουργούν προβλήματα στις συγκοινωνίες των ΗΠΑ – Στα λευκά η Νέα Υόρκη
- Μιανμάρ: Οι εκλογές διεξάγονται σε ένα κλίμα βίας και καταστολής λέει ο ΟΗΕ