Μετά την 1η Ιανουαρίου 2012 η πρόσληψη των 4.000 πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης
Στη διαδικασία πλήρωσης 4.000 οργανικών θέσεων πυροσβεστών, πενταετούς υποχρέωσης, με σχέση εργασίας δημοσίου δικαίου, η οποία μπορεί να ανανεώνεται στο Πυροσβεστικό Σώμα, προχωρεί η κυβέρνηση. Η πρόσληψη θα υλοποιηθεί μετά την 1η Ιανουαρίου 2012.
Στη διαδικασία πλήρωσης 4.000 οργανικών θέσεων πυροσβεστών, πενταετούς υποχρέωσης, με σχέση εργασίας δημοσίου δικαίου, η οποία μπορεί να ανανεώνεται στο Πυροσβεστικό Σώμα, προχωρεί η κυβέρνηση.
Η πρόσληψη των 4.000 πυροσβεστών θα υλοποιηθεί μετά την 1η Ιανουαρίου 2012, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 15 Ν. 3938/2011, με ισάριθμη μείωση των εγκρίσεων των εποχικών Πυροσβεστών για το έτος 2012.
Σχετικά με τη δαπάνη που θα προκληθεί από την πρόσληψη των ανωτέρω, θα γίνει σχετική πρόβλεψη στον προϋπολογισμό του Πυροσβεστικού Σώματος, για το έτος 2012.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Netflix: Αλλάζει το τοπίο στην ψυχαγωγία – Τι σημαίνει η εξαγορά της Warner
- Athens Airport Soars as Luxury Travel Rebounds
- Έχει καταλάβει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη την εθνική ζημιά που έκανε με την υπόθεση Predator;
- Ρεάλ Σοσιεδάδ: Πρόληψη τραυματισμών με τεχνολογία κβαντικής έμπνευσης
- Πτώση βράχων στη λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου – Κλειστή η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας
- Κείτ Γουίνσλετ: Περπατώντας στο κόκκινο χαλί αγκαλιά με τον γιο της στην πρεμιέρα της ταινίας τους


