Αίσιο τέλος έλαβε η πειρατεία ελληνόκτητου δεξαμενόπλοιου στη Νιγηρία
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια για το πλήρωμα του ελληνόκτητου δεξαμενόπλοιου Aegean star, το οποίο έπεσε στα χέρια πειρατών 30 ναυτικά μίλια ανοικτά της Νιγηρίας. Το δεξαμενόπλοιο αφέθηκε από τους πειρατές και επέστρεψε στο λιμάνι Τέμα της Γκάνα από όπου είχε ξεκινήσει.
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια για το πλήρωμα του ελληνόκτητου δεξαμενόπλοιου Aegean star, το οποίο έπεσε στα χέρια πειρατών 30 ναυτικά μίλια ανοικτά της Νιγηρίας. Το δεξαμενόπλοιο αφέθηκε από τους πειρατές και επέστρεψε στο λιμάνι Τέμα της Γκάνα, από όπου είχε ξεκινήσει.
Στο Aegean star επέβαιναν 20 άτομα πλήρωμα, μεταξύ των οποίων τρεις Έλληνες, ο καπετάνιος, ο πρώτος και δεύτερος μηχανικός.
Το δεξαμενόπλοιο είχε αναχωρήσει φορτωμένο με πετρέλαιο από τη Γκάνα με προορισμό τη Μπενίν.
Η πειρατεία εκδηλώθηκε από δεκάδες ένοπλους άνδρες και έληξε το απόγευμα της Δευτέρας. Τα μέλη του πληρώματος είναι καλά στην υγεία τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επιχειρήσεις: Οι διευθυντές χρειάζονται ακόμα, ιδιωτικό γραφείο;
- Μπράιτον – Μπόρνμουθ 1-1: Ο Κωστούλας έσωσε τους «γλάρους» με απίθανο γκολ (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]
- Ασύλληπτο γκολ με ψαλιδάκι από τον Κωστούλα! (vid)
- Λάτσιο – Κόμο 0-3: Σαρωτική στη Ρώμη η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγκας
- Πόλεμος μέχρις εσχάτων: Ο Μπρούκλιν καταγγέλει τους Μπέκαμ για «χειραγώγηση, ταπείνωση, απληστία» – «Δεν είναι οικογένεια, είναι πολυεθνική»
