ΕΒΕΑ : Διοργάνωση Μεταπτυχιακού Προγράμματος
Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών με στρατηγικό στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων, προχωρά στην διοργάνωση Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων.
Το πρόγραμμα συνολικής διάρκειας 400 ωρών θα δώσει στους συμμετέχοντες την δυνατότητα να αποκτήσουν τεχνικές και πρακτικές γνώσεις, άμεσα εφαρμόσιμες στην εργασιακή και επιχειρηματική καθημερινότητά τους, με ειδική μεθοδολογία και σύγχρονα εργαλεία εκπαιδεύσεως. Στο πρόγραμμα, διδάσκουν Καθηγητές, έμπειροι μάνατζερ, διακεκριμένοι εισηγητές και προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό κόσμο.
Η αξιολόγηση των συμμετεχόντων για κάθε ενότητα γίνεται με συνδυασμό εργασιών και εξετάσεων. Η δε ολοκλήρωση του προγράμματος επιτυγχάνεται με την κατάθεση διπλωματικής εργασίας. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 7 Οκτωβρίου 2011 και θα ολοκληρωθεί στις 27 Απριλίου 2013.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σέρρες: «Θα σε κάνω μούμια» απειλούσε τον 13χρονο η καθηγήτρια που τον φίμωσε
- Μινεσότα: Χιλιάδες βγήκαν στους δρόμους την ημέρα της απεργίας απέναντι στην ICE – 100 συλλήψεις ιερέων
- Στην Άνω Γλυφάδα κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ – «Πλημμυρισμένη η ανασφάλεια των πολιτών»
- Ο Καρέτσας αποθεώνεται (και) από τους Γερμανούς: Η Ντόρτμουντ για το «διαμάντι των 35 εκατ. ευρώ»
- TikTok Seals US Joint Venture Deal to Avert Nationwide Ban
- Πάτρα: Πλήγμα σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών από το Λιμενικό – Κατασχέθηκαν κοκαΐνη και skunk αξίας 1,7 εκατ. ευρώ