Ο Μπερλουσκόνι γλίστρησε, έπεσε και χτύπησε στο μπάνιο
Σε ένα διάλειμμα της συζήτησης επί της ψήφισης των μέτρων λιτότητας ύψους 70 δισεκατομμυρίων ευρώ στην ιταλική Βουλή των Αντιπροσώπων, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ενημέρωσε τους βουλευτές του ότι την περασμένη νύχτα γλίστρησε στο μπάνιο του σπιτιού του, έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι και την κάτω γνάθο, και πρόκειται να επιστρέψει το βράδυ στο Μιλάνο για να υποβληθεί πιθανώς σε γενικές εξετάσεις.
Εν μέσω της διαδικασίας έγκρισης των οικονομικών μέτρων λιτότητας στην ιταλική Βουλή των Αντιπροσώπων ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ενημέρωσε τους βουλευτές του ότι την περασμένη νύχτα γλίστρησε στο μπάνιο του σπιτιού του, έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι και την κάτω γνάθο, και πρόκειται να επιστρέψει το βράδυ στο Μιλάνο για να υποβληθεί πιθανώς σε γενικές εξετάσεις.
«Πήγα στην τουαλέτα και ένιωσα ότι στο πάτωμα υπήρχε κάτι ολισθηρό. Γλίστρησα και χτύπησα το κεφάλι μου. Με πονάει η κάτω γνάθος και για το λόγο αυτό απόψε θα επιστρέψω στο Μιλάνο, όπου θα υποβληθώ πιθανώς σε γενικές εξετάσεις και θα με επισκεφθεί ο προσωπικός μου γιατρός, Αλμπέρτο Τζαγκρίλο» δήλωσε ο Μπερλουσκόνι στους βουλευτές, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.
Ο Ιταλός πρωθυπουργός διηγήθηκε το συμβάν στους βουλευτές του σε ένα διάλειμμα της συζήτησης για την ψήφιση των οικονομικών μέτρων ύψους 70 δισεκατομμυρίων ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βόρεια Κορέα: Σφυρηλατήθηκαν «δεσμοί αίματος» με τη Ρωσία, λέει ο Κιμ σε ευχετήριο μήνυμά του στον Πούτιν
- Νιγηρία: Με πυραύλους από drones MQ-9 Reaper οι επιδρομές των ΗΠΑ εναντίον των τζιχαντιστών
- Σομαλιλάνδη: «Επικίνδυνο προηγούμενο» η αναγνώρισή της από το Ισραήλ, προειδοποιεί η Αφρικανική Ενωση
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι εμπλέκει και τη Λευκορωσία στον πόλεμο με τη Ρωσία
- The Cure: Πέθανε ο Πέρι Μπαμόντε κιθαρίστας και κιμπορντίστας του συγκροτήματος
- Η Ουκρανία σε συναγερμό – Επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους δέχεται το Κίεβο