Έληξε το μέτρο του Δακτύλιου, ελεύθερη η κίνηση των αυτοκινήτων στην Αθήνα
Η Παρασκευή 15 Ιουλίου ήταν η τελευταία ημέρα ισχύος του μέτρου της εκ περιτροπής κυκλοφορίας των οχημάτων (μονά-ζυγά) για την περίοδο 2010-2011. Από τη Δευτέρα, η κίνηση των οχημάτων θα είναι ελεύθερη μέσα στα όρια του Δακτυλίου της Αθήνα.
Ελεύθερη θα είναι από τη Δευτέρα η κίνηση όλων των αυτοκινήτων μέσα στα όρια του Δακτυλίου της Αθήνας.
Η Παρασκευή 15 Ιουλίου ήταν η τελευταία ημέρα ισχύος του μέτρου της εκ περιτροπής κυκλοφορίας των οχημάτων (μονά-ζυγά) για την περίοδο 2010-2011.
Όλα τα αυτοκίνητα μπορούν να κινηθούν ελεύθερα στο κέντρο της Αθήνας έως ότου εκδοθεί σχετική Υπουργική Απόφαση, που θα ρυθμίζει τα επόμενα περιοριστικά μέτρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Νάταλι Πόρτμαν γράφει ένα συγκινητικό γράμμα στα παιδιά της
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (17/3): Δράση με Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε και Champions League
- Μπόνους δόμησης: Σε κάθετη πτώση η οικοδομή το 2025 μετά την απόφαση του ΣτΕ
- Κατερίνα Στανίση: «Θα τα γράψω όλα στο βιβλίο μου και κάποιοι πρώην σύντροφοι μου θα ντροπιαστούν»
- Κουτσούμπας: Είμαι 100% σίγουρος ότι ο Μητσοτάκης ζήτησε και έδωσε συγκατάθεση για τις υποκλοπές, είναι στις βασικές αρχές του τέτοιες πρακτικές

