«Όλοι πέραν της τρόικας ξέρουν ότι ο Σαμαράς έχει δίκιο» λέει η Wall Street Journal
Με θετικό τρόπο σχολιάζει η Wall Street Journal την συνέντευξη που έδωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς στην αμερικανική εφημερίδα, αναπτύσσοντας την πρότασή του να μειωθούν οι φόροι για να επανέλθει η ανάπτυξη. «Όλοι έξω από τις Βρυξέλλες και το ΔΝΤ γνωρίζουν ότι ο κ. Σαμαράς έχει δίκιο» αναφέρει το άρθρο της WSJ.
Με θετικό τρόπο σχολιάζει η Wall Street Journal στο φύλλο της Τετάρτης την συνέντευξη που έδωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς όπου επισήμανε ότι πρέπει να μειωθούν οι φόροι για να επανέλθει η ανάπτυξη.
«Σήμερα το να βρεις Έλληνα πολιτικό με βασικές θέσεις υπέρ της ανάπτυξης μοιάζει εξίσου δύσκολο έργο» με τον φιλόσοφο Διογένη που αναζητούσε με το φανάρι έντιμους ανθρώπους, αναφέρει το άρθρο της εφημερίδας.
Η πολιτική που ακολουθείται είναι αποτυχημένη, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ στη συνέντευξη την Τρίτη και η εφημερίδα σχολιάζει ότι «όλοι έξω από τις Βρυξέλλες και το ΔΝΤ γνωρίζουν ότι ο κ. Σαμαράς έχει δίκιο». Σημειώνει δε ότι για τις απόψεις του αυτές «εισέπραξε μόνο περιφρόνηση από τους αρχιτέκτονες της ελληνικής διάσωσης».
Η Wall Street Journal κρίνει ακόμα ορθή τη θέση του πρόεδρου της ΝΔ ότι η μείωση στη φορολογία των επιχειρήσεων στο 15% και οι μειώσεις των φόρων θα μειώσουν την φοροδιαφυγή και θα απελευθερώσουν τη δημιουργικότητα του ιδιωτικού τομέα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πολύ σκληρό μαρκάρισμα του Καλάμπρια στον Έσε – Κίτρινη κάρτα έδειξε ο Λάμπρεχτς, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των «ερυθρόλευκων» για κόκκινη (vid)
- Λήξη συναγερμού στο Καϊμακτσαλάν: Εντοπίστηκε ο σκιέρ που είχε εξαφανιστεί
- Αποφυλάκιση κρατουμένων στη Βενεζουέλα: Ελεύθερος ο Χουάν Πάμπλο Γκουανίπα, ηγετικό μέλος της αντιπολίτευσης
- Λίβανος: Τουλάχιστον 6 οι νεκροί από την κατάρρευση κτιρίων στην Τρίπολη – Αγωνιώδεις έρευνες
- Ανατροπή και νίκη για τον Ολυμπιακό στη Σύρο (1-3)
- Χειρωνακτική και πνευματική εργασία: Κάνει «διακρίσεις» η AI; Τα 40 επαγγέλματα που απειλεί περισσότερο
