Μπαράζ συσκέψεων υπό τον πρωθυπουργό για την ανεργία, τη δικαιοσύνη και την ανάπτυξη
Σε σειρά συσκέψεων που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Βουλή προεδρεύει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου για την ανεργία, τα ζητήματα της Δικαιοσύνης και της Ανάπτυξης.
Σε σειρά συσκέψεων που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Βουλή προεδρεύει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου για την ανεργία, τα ζητήματα της Δικαιοσύνης και της Ανάπτυξης.
Σε ό,τι αφορά την ανεργία ο πρωθυπουργός συσκέφθηκε με τον πρόεδρο του ΟΑΕΔ, Ηλία Κικίλια και την ειδική γραμματέα του ΕΣΠΑ, Ιφιγένεια Ορφανού.
Το κύριο βάρος της συζήτησης επικεντρώθηκε στην απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων για την ενίσχυση της απασχόλησης και την καταπολέμηση της ανεργίας.
Στην σύσκεψη για την Δικαιοσύνη είναι παρόντες οι υπουργοί Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, Χάρης Καστανίδης, Χάρης Παμπούκης και Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σύσκεψη αυτή μεταξύ άλλων θα πραγματοποιηθεί συζήτηση για την αναπλήρωση των κενών θέσεων στην ηγεσία της Δικαιοσύνης, για την καταπολέμηση των περιπτώσεων διαφθοράς από δημόσιους λειτουργούς και για την επίσπευση των δικών που αφορούν υποθέσεις ευρύτερου δημοσίου ενδιαφέροντος.
Η τρίτη σύσκεψη αφορά την Ανάπτυξη και σε αυτήν θα συμμετέχουν οι υπουργοί Γιάννης Ραγκούσης, Ευάγγελος Βενιζέλος, Ανδρέας Λοβέρδος, Γιώργος Κουτρουμάνης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Άννα Διαμαντοπούλου και Κώστας Σκανδαλίδης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μεγάλη Βρετανία: Συμφώνησε με Αγκόλα και Ναμίμπια για επιστροφές «παράτυπων μεταναστών»
- Οι ΗΠΑ ανησυχούν για το βεληνεκές κινεζικών βαλλιστικών πυραύλων εναντίον πλοίων – Φτάνουν στην Δυτική Ακτή
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση
- «Ένταση» ανάμεσα σε Νετανιάχου και την ομάδα του Τραμπ πριν τη συνάντηση της Δευτέρας
- Σκανδιναβία: Η καταιγίδα Γιοχάνες άφησε πίσω της δύο νεκρούς και χιλιάδες σπίτια χωρίς ρεύμα
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι λέει πως μετά την συνάντηση με τον Τραμπ θα έχει συνομιλίες με ευρωπαίους ηγέτες