Στο Σύνταγμα και πάλι οι «Αγανακτισμένοι» μία ημέρα μετά τα επεισόδια
Παρόντες μπροστά από το Κοινοβούλιο δηλώνουν οι «Αγανακτισμένοι» και μετά τα εκτεταμένα επεισόδια και την ισχυρή χρήση χημικών από τις αστυνομικές δυνάμεις κατά την ψηφοφορία για το Μεσοπρόθεσμο. Ειρηνικό το κλίμα το απόγευμα της Πέμπτης και μεγάλη η προσέλευση στη βραδινή συνέλευση στο κάτω μέρος της πλατείας, ενώ οι δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν την «τιμητική» τους στα συνθήματα των συγκεντρωμένων.
Παρόντες μπροστά από το Κοινοβούλιο και μετά από τα εκτεταμένα επεισόδια και την ισχυρή χρήση χημικών από τις αστυνομικές δυνάμεις κατά την ψηφοφορία για το Μεσοπρόθεσμο δηλώνουν οι Αγανακτισμένοι, που επέστρεψαν στο Σύνταγμα το απόγευμα της Πέμπτης.
Μαζί με την καταδίκη της λιτότητας, αρκετά από τα συνθήματα -μετά τα βίαια περιστατικά της Τετάρτης- στρέφονται πλέον και κατά της Αστυνομίας.
Στο κάτω μέρος της πλατείας, η συμμετοχή στη συνέλευση ήταν μεγάλη μέχρι τα μεσάνυχτα και αντικείμενο των περισσότερων παρεμβάσεων ήταν, όπως ήταν αναμενόμενο, τα περιστατικά της προηγούμενης ημέρας.Η παρουσία των ΜΑΤ είναι ισχυρή μπροστά από το Κοινοβούλιο, αλλά το κλίμα παρέμεινε ήρεμο -αν και τεταμένο- μέχρι αργά το βράδυ.
Κλειστές είναι η Αμαλίας ενώ εκτός κυκλοφορίας έχει τεθεί το αρχικό τμήμα της Βασιλίσσης Σοφίας. Υπενυθυμίζεται πως, εκτός από τη συγκέντρωση των «Αγανακτισμένων», στην πλατεία είχε προγραμμαστεί για το απόγευμα και συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κεφαλονιά: Τρίτη σύλληψη για τον θάνατο της 19χρονης στο Αργοστόλι
- Σοκαριστικό εξώφυλλο – Διπλωματική θύελλα για το L’Espresso – Οργή του Ισραήλ, η κακοποίηση, η αλήθεια
- Ο Ιραόλα αφήνει την Μπόρνμουθ και πάει Μπιλμπάο
- Η Amazon εξαγοράζει την Globalstar για να ανταγωνιστεί το Starlink
- EE: «Καμπανάκι» για κράτος δικαίου, ελευθερία Τύπου και ανεξαρτησία δικαιοσύνης – Η έκθεση στη LIBE
- Βρέθηκε ο 6χρονος που είχε εξαφανιστεί από τη Βουλιαγμένη μετά από αρπαγή από τον πατέρα του


