Η Αίγυπτος δεν θα λάβει το δάνειο που έχει συμφωνηθεί, δηλώνει το ΔΝΤ
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο επιβεβαίωσε ότι οι αρχές της Αιγύπτου το έχουν ενημερώσει πως η χώρα δεν θα χρειαστεί να λάβει το δάνειο που έχει συμφωνηθεί μεταξύ των δύο πλευρών. Με βάση τον αναθεωρημένο προϋπολογισμό για το 2011-2012 το δημοσιονομικό έλλειμμα της χώρας θα περιοριστεί στο 8,6% έναντι 11% που προβλεπόταν αρχικά.
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο επιβεβαίωσε ότι οι αρχές της Αιγύπτου το έχουν ενημερώσει πως η χώρα δεν θα χρειαστεί να λάβει το δάνειο που έχει συμφωνηθεί μεταξύ των δύο πλευρών.
Με βάση τον αναθεωρημένο προϋπολογισμό για το 2011-2012 το δημοσιονομικό έλλειμμα της χώρας θα περιοριστεί στο 8,6% έναντι 11% που προβλεπόταν αρχικά.
«Λόγω των αλλαγών αυτών οι αρχές δεν θεωρούν ότι υπάρχει άμεση ανάγκη για μια οικονομική συμφωνία με το ΔΝΤ» είπε ένας εκπρόσωπος του Ταμείου, επιβεβαιώνοντας την ανακοίνωση που είχε κάνει νωρίτερα ο υπουργός Οικονομικών της Αιγύπτου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Άρης: Η 11άδα για το παιχνίδι με την ΑΕΛ Novibet – Πέντε αλλαγές από τον Χιμένεθ
- Πορτογαλία: Σώμα με σώμα εκλογική κούρσα για την προεδρία – Η ακροδεξιά έτοιμη να φτάσει στον δεύτερο γύρο
- «Κάποιοι νεαροί προπονητές είναι αλαζόνες» – Αιχμές από τον Κόντε για τον Αμορίμ
- Ο Bad Bunny τιμά την αιματοβαμμένη ιστορία της Χιλής, παρουσιάζοντας ένα μουσικό ύμνο ενάντια στο καθεστώς Πινοσέτ
- Γροιλανδία: Οι Γερμανοί στρατιώτες αποχωρούν, σύμφωνα με τη Bild
- Πάτρα: Οι έρευνες για τον εντοπισμό της 16χρονης Λόρας στρέφονται πλέον στη Γερμανία
