Καλοκαιρινές κινηματογραφικές νύχτες στις σεζ-λονγκ της ταράτσας του bios με noir αισθητική και θέα την Ακρόπολη.
Το bios και οι no! παρουσιάζουν μια σειρά από προβολές και μουσική στην ταράτσα του bios κάθε Παρασκευή, ξεκινώντας την Παρασκευή 13 Μαΐου.

Οι θεατές που θα βρεθούν στην ταράτσα του bios, θα φορούν ακουστικά επιλέγοντας κάθε φορά αν θέλουν να ακούνε τον ήχο της ταινίας ή το DJ set των NO!, οι οποίοι επιλέγουν τις ταινίες και θα παίζουν μουσική κατά την διάρκεια της ταινίας.

Παρασκευή 24 Iουνίου

Daisies (Vera Chytilova, Czechoslovakia, 1966)

Η ταινία Daisies είναι μια εξωφρενική ιστορία δύο κοριτσιών με στυλ και συνειδητή ακραία συμπεριφορά . Οι δύο συνονόματες πρωταγωνίστριες πεπεισμένες ότι ο κόσμος είναι κακός αποφασίζουν να είναι κι αυτές κακές. Έτσι βγαίνουν με άντρες που τους κάνουν πανάκριβα δείπνα, κάνουν πικ- νικ στο κρεβάτι τους και βάζουν το διαμέρισμα τους φωτιά. Το τέλος πλημμυρισμένο από ενοχές και βία σε μεγάλη κλίμακα, δίνει στον θεατή αρκετή τροφή για σκέψη.

ΒΙΟS Terrace
Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 2 Ευρώ