Απεβίωσε ο βουλευτής του ΚΚΕ Άγγελος Τζέκης
Απεβίωσε αιφνιδίως το βράδυ της Κυριακής ο 60χρονος βουλευτές του ΚΚΕ στην β' περιφέρεια Θεσσαλονίκης Άγγελος Τζέκης. Σε ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ επισημαίνονται οι αγώνες του, ενώ εκφράζεται βαθιά θλίψη για το θάνατό του και απευθύνονται θερμά συλλυπητήρια
στην οικογένεια του. Ενός λεπτού σιγή τήρησε το Κοινοβούλιο το πρωί της Δευτέρας, κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
Απεβίωσε αιφνιδίως το βράδυ της Κυριακής ο 60χρονος βουλευτές του ΚΚΕ στην β’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης Άγγελος Τζέκης. Σε ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ επισημαίνονται οι αγώνες του, ενώ εκφράζεται βαθιά θλίψη για το θάνατό του και απευθύνονται θερμά συλλυπητήρια
στην οικογένεια του. Ενός λεπτού σιγή τήρησε το Κοινοβούλιο το πρωί της Δευτέρας, κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
Στην ανακοίνωσή του το ΚΚΕ επισημαίνει: «Ο σύντροφος Άγγελος Τζέκης έγινε μέλος του Κόμματος το 1982, ήταν πτυχιούχος του Παντείου Πανεπιστημίου και εργάστηκε στην ΚΥΔΕΠ και στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκης. Υπηρέτησε το Κόμμα από διάφορες θέσεις. Το 2000 εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής του ΚΚΕ στη Β’ Θεσσαλονίκης.
»Ως στέλεχος και ως βουλευτής του ΚΚΕ δούλεψε ακούραστα για την ισχυροποίηση του κόμματος, για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, των αγροτών, του λαού της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας. Τίμησε τον τίτλο του κομμουνιστή βουλευτή με σεμνότητα, μαχητικότητα και ανιδιοτέλεια. Βρέθηκε πάντα δίπλα στους αγώνες, στα προβλήματα και στις αγωνίες των λαϊκών στρωμάτων, σε ολόκληρη τη Μακεδονία και όπου αλλού χρειάστηκε».
Τα βαθύτατα συλλυπητήρια και την θλίψη του για τον θάνατο του βουλευτή του ΚΚΕ Άγγελου Τζέκη, εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος.
«Υπήρξε ένας σεμνός αγωνιστής που διακρίθηκε για την ευγένεια, το ήθος του, αλλά και για τη μαχητικότητά του στους κοινωνικούς και συνδικαλιστικούς αγώνες» τονίζει στη δήλωσή του ο κ. Πετσάλνικος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλί Χαμενεΐ: Ο λάτρης του Τολστόι και του Στάινμπεκ που έγινε αγιατολάχ
- «Επική οργή» ΗΠΑ και Ισραήλ κατά του θεοκρατικού Ιράν – Ένας πόλεμος, πολλά ερωτήματα
- Εκτέλεση στην Καισαριανή: Φως στα… μυστικά των δημοπρασιών
- Το Ιράν ορκίζεται «την πιο καταστροφική επιχείρηση στην ιστορία των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας»
- Ιράν: Ο Τραμπ δήλωσε μετά την επίσημη ανακοίνωση του θανάτου του Χαμενεΐ «πως υπάρχουν καλοί υποψήφιοι»
- Οι τελευταίες στιγμές του Αλί Χαμενεΐ σύμφωνα με την Ιρανική τηλεόραση



