
Ειρηνική συγκέντρωση των φίλων της ΑΕΚ στο ΑΣΕΑΔ
Ειρηνική συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ΓΓΑ όπου στεγάζεται και το ΑΣΕΑΔ πραγματοποίησαν την Παρασκευή περίπου 100 οπαδοί της ΑΕΚ εν όψει της απόφασης για την αντιδικία της Ένωσης με τον Ηλυσιακό, που θα στείλει μια από τις δύο ομάδες στην Α2.
Ειρηνική συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ΓΓΑ όπου στεγάζεται και το ΑΣΕΑΔ πραγματοποίησαν την Παρασκευή περίπου 100 οπαδοί της ΑΕΚ εν όψει της απόφασης για την αντιδικία της Ένωσης με τον Ηλυσιακό, που θα στείλει μια από τις δύο ομάδες στην Α2.
Η διοίκηση της ΑΕΚ με ανακοίνωσή της και δηλώσεις του προέδρου της, Μπάμπη Καραμανλή, έκανε λόγο για μαγειρέματα και μεθοδεύσεις σε βάρος της. Οι φίλοι της άφησαν τα λόγια και πέρασαν στις πράξεις.
Περίπου 100 βρέθηκαν λίγο μετά τις 8μ.μ. στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού όπου στεγάζεται το ΑΣΕΑΔ και διαμαρτύρονται ειρηνικά. Κάποια άτομα ανέβηκαν πάνω στα γραφεία για να βρουν κάποιον αρμόδιο να ακουστεί η φωνή τους, αλλά εκείνη την ώρα βρήκαν μόνο εργαζομένους κι έφυγαν. Πριν πάει 9μ.μ. άρχισαν να αποχωρούν κι ανανέωσαν το ραντεβού μετά το άκουσμα της απόφασης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Ουνιόν Βερολίνου στηρίζει την Μαρί Λουίζ Έτα – «Είναι ντροπή να γράφουν τέτοια σεξιστικά σχόλια»
- Ο Κάνιε Γουέστ δεν είναι ούτε ο πρώτος, ούτε ο μόνος που «έφαγε πόρτα» από το Ηνωμένο Βασίλειο
- Ακροδεξιός βουλευτής της Πολωνίας σήκωσε σημαία του Ισραήλ με σβάστικα στη Βουλή
- BBC: Τι συμβαίνει στα χερσαία σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας; – Μασκοφόροι, κυβερνητική αμηχανία και ένα γραπτό ερώτημα
- KKE: Ο Λαζαρίδης πήρε «πτυχίο» στη συγκάλυψη του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ και «μεταπτυχιακό» στον αντικομμουνισμό
- Ακρίβεια: Πάσχα με αύξηση τιμών και χαμηλότερη κατανάλωση – Στο «κυνήγι» των χαμηλότερων τιμών τα νοικοκυριά





