Γενική 48ωρη απεργία κατά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου αποφάσισε η ΓΣΕΕ
Την κήρυξη 48ωρης γενικής απεργίας κατά τις ημέρες συζήτησης και ψήφισης του μεσοπρόθεσμου προγράμματος στη Βουλή, αποφάσισε κατά τη συνεδρίασή της την Παρασκευή η ολομέλεια της διοίκησης της ΓΣΕΕ.
Την κήρυξη 48ωρης γενικής απεργίας κατά τις ημέρες συζήτησης και ψήφισης του μεσοπρόθεσμου προγράμματος στη Βουλή, αποφάσισε κατά τη συνεδρίασή της την Παρασκευή η ολομέλεια της διοίκησης της ΓΣΕΕ.
Ακόμη κινητοποιήσεις θα γίνουν και κατά την ψήφιση των εφαρμοστικών νόμων. Το περιεχόμενό τους θα αποφασίσει η εκτελεστική επιτροπή της Συνομοσπονδίας.
Ακόμη αποφασίστηκε ότι στις 21 Ιουνίου, ημέρα πανευρωπαϊκής δράσης των συνδικάτων, θα πραγματοποιηθεί διάβημα διαμαρτυρίας στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Αθήνα ενώ αντιπροσωπεία της ΓΣΕΕ θα συμμετάσχει στην ευρωδιαδήλωση την ίδια ημέρα στο Λουξεμβούργο.
Την ίδια μέρα έχει προαναγγείλει κινητοποίηση στην πλατεία Συντάγματος και η ΑΔΕΔΥ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ασπίδα προστασίας για τα παιδιά με το νέο κληρονομικό δίκαιο
- Έκρηξη – ρεκόρ στις συνταξιοδοτήσεις
- Γιατί οι 30άρηδες δεν φεύγουν από την οικογενειακή εστία
- Θετικό κλίμα στον πολιτικό διάλογο Ελλάδας – Τουρκίας – Στο τραπέζι διεθνείς εξελίξεις και ο παράγοντας Τραμπ
- Ο πολιτικός περφόρμερ Πάβελ Κρισεβίτς αναγκάστηκε να φύγει από τη Ρωσία: «Φύγε ή θα σε ξαναβάλουμε φυλακή»
- Σχέση: Οι τέσσερις «κανόνες» για την επιλογή συντρόφου




