Κέιτ Μίντλετον και Τόνι Μπλερ θύματα των υποκλοπών της News of the World
Νέα στοιχεία στο σκάνδαλο των υποκλοπών της εφημερίδας News of the World του ομίλου Μέρντοχ έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian, θύματα των υποκλοπών του βρετανικού ταμπλόιντ έχουν πέσει τόσο ο πρώην πρωθυπουργός, Τόνι Μπλερ, όσο και η Κείτ Μίντλετον, την περίοδο που ήταν ακόμη το κορίτσι του πρίγκιπα Γουίλιαμ το 2004.
Νέα στοιχεία στο σκάνδαλο των υποκλοπών της εφημερίδας News of the World του ομίλου Μέρντοχ έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian, θύματα των υποκλοπών του βρετανικού ταμπλόιντ έχουν πέσει τόσο ο πρώην πρωθυπουργός, Τόνι Μπλερ, όσο και η Κείτ Μίντλετον, την περίοδο που ήταν ακόμη το κορίτσι του πρίγκιπα Γουίλιαμ το 2004.
Η αστυνομία, πλέον, δέχεται ισχυρές πιέσεις να διευρύνει την έρευνά της, καθώς η λίστα με τα άτομα που έχουν πέσει θύματα υποκλοπών ολοένα και αυξάνεται.
Σύμφωνα με τον Guardian πιθανά θύματα είναι ακόμη ο Έρικ Κλάπτον, ο Μικ Τζάγκερ και ο Τζόρτζ Μάικλ.
Το ταμπλόιντ κατηγορείται ότι υπέκλεπτε συστηματικά συνδιαλέξεις επωνύμων, έμπαινε στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς και υπέκλεπτε προσωπικά δεδομένα από τους ηλεκτρονικούς τους υπολογιστές, με σκοπό να μάθει λεπτομέρειες της προσωπικής τους ζωής.
Η ιδιοκτησίας Ρούπερτ Μέρντοχ News International, μητρική εταιρεία της News of the World έχει ζητήσει συγγνώμη για τις υποκλοπές, οι οποίες συνέβησαν μεταξύ 2004 και 2006.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κατεχόμενα: Αιφνιδιαστική επίσκεψη από τον γιο του Ερντογάν στον Ερχιουρμαν
- Βενεζουέλα: Νέα άφιξη αεροσκάφους με απελαθέντες από τις ΗΠΑ μετανάστες
- Ρωσία: Πολύ σοβαρές οι συνέπειες για την ΕΕ από τυχόν χρήση ρωσικών πόρων για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
- Κακοκαιρία: Λόγω πτώσης βράχων στη Λεωφόρο Αθηνών έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία
- Ουκρανία: Η όποια «αληθινή πρόοδος» για την αποκατάσταση της ειρήνης εξαρτάται από τη Ρωσία, λένε οι ΗΠΑ