Με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας τρία ακόμα Μουσεία και ένας αρχαιολογικός χώρος
Τρία νέα μουσεία αλλά και ο Αρχαιολογικός Χώρος Δελφών προστίθενται στον κατάλογο των 53 μουσείων σε όλη την χώρα, που λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο. Σύμφωνα με το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, η λίστα με το διευρυμένο ωράριο των μουσείων θα συνεχίσει να εμπλουτίζεται.
Τρία νέα μουσεία αλλά και ο Αρχαιολογικός Χώρος Δελφών προστίθενται στον κατάλογο των 53 μουσείων σε όλη την χώρα, που λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο.
Έτσι, το αρχαιολογικό μουσείο Δελφών από Κυριακή έως Τρίτη θα λειτουργεί 8:30 με 15:00 και από Τετάρτη έως Σάββατο 8 το πρωί με 8 το βράδυ.
Ο αρχαιολογικός χώρος Δελφών θα ανοίγει τις πόρτες του στις 8 το πρωί και θα παραμένει ανοικτός για δώδεκα ώρες.
Στην λίστα προστίθεται επίσης το Αρχαιολογικό Μουσείο Αρχαίας Μεσσήνης και το Αρχαιολογικό Μουσείο Βραυρώνας.
Σύμφωνα με το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, η λίστα με το διευρυμένο ωράριο των μουσείων θα συνεχίσει να εμπλουτίζεται.
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών