
Δεκάδες νεκροί και τραυματίες σε επίθεση σε τέμενος στο Τικρίτ του Ιράκ
Σε 17 ανέρχονται οι νεκροί και σε 50 οι τραυματίες από τη βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε την Παρασκευή σε τέμενος στο Τικρίτ, βόρεια της Βαγδάτης. Η βόμβα είχε τοποθετηθεί σε βαρέλι που ήταν γεμάτο βενζίνη, το οποίο βρισκόταν κοντά στην είσοδο του τεμένους.
Σε 17 ανέρχονται οι νεκροί και σε 50 οι τραυματίες από τη βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε την Παρασκευή σε τέμενος στο Τικρίτ, βόρεια της Βαγδάτης.
Σύμφωνα με γιατρό του νοσοκομείου της πόλης, 17 πτώματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπως και 50 τραυματίες.
Η στρατονομία ανακοίνωσε ότι μεταξύ των τραυματιών βρίσκονται δύο μέλη του επαρχιακού συμβουλίου και ένας αξιωματικός της αστυνομίας.
Η βόμβα είχε τοποθετηθεί σε βαρέλι που ήταν γεμάτο βενζίνη, το οποίο βρισκόταν κοντά στην είσοδο του τεμένους, στο οποίο έγινε η επίθεση.
Η έκρηξη σημειώθηκε κατά την προσευχή της Παρασκευής, στην οποία παρευρισκόταν η πλειοψηφία των τοπικών αξιωματούχων. Το τέμενος αυτό βρίσκεται σε συγκρότημα επίσημων κτιρίων που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Μετεωρίτης εξερράγη στα ανοικτά των ακτών της Μασαχουσέτης, τρομάζοντας τις ΗΠΑ
- UNESCO: Ο ενεργειακός αποκλεισμός των ΗΠΑ στην Κούβα θέτει «σε κίνδυνο» το εκπαιδευτικό σύστημα
- Ισραηλινοί στρατιώτες «στήνουν» φωτογράφιση ανήλικου Παλαιστινίου με όπλο και σημαία [βίντεο]
- Ανακοίνωση του ΔΟΑΕ για την ουκρανική επίθεση με drone στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια
- Δικαστής στις ΗΠΑ ζήτησε διευκρινήσεις για εξωδικαστικό συμβιβασμό του Τραμπ
- Οι ΗΠΑ επιτέθηκαν σε εμπορικό πλοίο στον Κόλπο του Ομάν

