Σε θετικό πρόσημο οι δείκτες στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ την Τρίτη
Σημαντικά κέρδη κατέγραψαν οι αγορές στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ την Τρίτη εν μέρει και από την αισιοδοξία από τις διεργασίες για μία λύση στο πρόβλημα χρεόυς της Ελλάδας.
Σημαντικά κέρδη κατέγραψαν οι αγορές στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ την Τρίτη εν μέρει και από την αισιοδοξία από τις διεργασίες για μία λύση στο πρόβλημα χρεόυς της Ελλάδας.
Ο Dow Jones στη Νέα Υόρκη διαμορφώθηκε στις 12568,88 μονάδες με αύξηση κατά 1,02%. Ανοδικές τάσεις κατέγραψε και ο S&P 500 για να διαμορφωθεί στις 1345,12 μονάδες (+1,05%)
Αύξηση κατά 1,38% είχε και ο NASDAQ για να κλείσει στις 2835,34 μονάδες.
Υπενθυμίζεται ότι χθές, Δευτέρα, η Νέα Υόρκη ήταν κλειστή λόγω αργίας.
Στο Λονδίνο ο δείκτης FTSE ενισχύθηκε 0,86% μέχρι τις 5.989,99 μονάδες. Μεγάλη άνοδο είχε στη Φρανκφούρτη είχε ο DAX που έκλεισε στις 7.293,69 μονάδες, αυξημένος κατά 1,83%.
Ο CAC-40 στο Παρίσι ξεπέρασε ελάχιστα το όριο των 4.000 και διαμορφώθηκε στις 4.006,04 μονάδες με σημαντική άνοδο κατά 1,62%. Κέρδη κατά 1,28% είχε τέλος ο SMI στη Ζυρίχη που διαμορφώθηκε στις 6.554,71 μονάδες.
Το Reuters σημειώνει ότι οι δείκτες των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων έφθασαν σήμερα στο υψηλότερο επίπεδο του τελευταίου 20ημέρου καθώς πολλούς επενδυτές προεξοφλούν ότι «θα υπάρξει συμφωνία για λύση στην κρίση χρέους της Ελλάδας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αγρότες: Αυτή είναι αντιπροσωπεία που θα συναντηθεί με τον Μητσοτάκη – Ποιος πήρε τη θέση του Ανεστίδη
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-0 σετ: Νικητές στο ντέρμπι οι «πράσινοι»
- Για δολοφονημένους καλλιτέχνες στους δρόμους του Ιράν κάνει λόγο η οργάνωση Artists at Risk Connection
- Νόμπελ Ειρήνης: Το δώρο της Ματσάδο στον Τραμπ είναι σπάνιο, αλλά έχει ξανασυμβεί
- Πορτογαλία: Ο ακροδεξιός Βεντούρα, φαβορί στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών που θα διεξαχθούν την Κυριακή
- Ο Ντομινίκ Πελικό ερευνάται ως ύποπτος για δύο ανεξιχνίαστες υποθέσεις βιασμού μετά φόνου και απόπειρας βιασμού


