Οι Μάβερικς επικράτησαν με 112-105 των Θάντερ και θέλουν μία νίκη για να πάνε στον τελικό
Οταν έχεις τον Ντιρκ Νοβίτσκι στην ομάδα σου δεν ανησυχείς. Ούτε τη στιγμή που είσαι 15 πόντους πίσω και ενώ απομένουν 5 λεπτά για τη λήξη. Ετσι και οι Μάβερικς, που ανέτρεψαν τη διαφορά και πήγαν το ματς στην παράταση. Εκεί κυριάρχησαν επικρατώντας με 112-105 και έκαναν το 3-1 επί των Θάντερ.
Οταν έχεις τον Ντιρκ Νοβίτσκι στην ομάδα σου δεν ανησυχείς. Ούτε τη στιγμή που είσαι 15 πόντους πίσω και ενώ απομένουν 5 λεπτά για τη λήξη. Ετσι και οι Μάβερικς, που ανέτρεψαν τη διαφορά και πήγαν το ματς στην παράταση. Εκεί κυριάρχησαν επικρατώντας με 112-105 και έκαναν το 3-1 επί των Θάντερ.
Το παιχνίδι στην Οκλαχόμα πήγαινε σύμφωνα με αυτά που ήθελαν οι γηπεδούχοι μέχρι και το 43΄, όταν και προηγούνταν με 99-84. Κάπου εκεί το Ντάλας έκλεισε τους διαδρόμους προς το καλάθι του και με τον Γερμανό φόργουορντ να σκοράρει 12 πόντους έστειλε το ματς στο έξτρα πεντάλεπτο. Καθοριστική ήταν και η τάπα του Σον Μάριον στον Ντουράντ στην τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας.
Στην παράταση μίλησαν οι Κιντ και Τέρι και με την Οκλαχόμα να μην έχει λύσεις, η νίκη πήγε στο Ντάλας που έκανε το 3-1 με δεύτερο σερί break. Πλέον την Πέμπτη τα ξημερώματα στην έδρα τους έχουν την ευκαιρία να περάσουν στους τελικούς του NBA.
Δωδεκάλεπτα: 31-22, 59-54, 81-77, 101-101, 105-112.
Θάντερ: Ντουράντ 29 (15 ριμπ., 9 λάθη), Γουέστμπρουκ 19 (8 ριμπ., 8 ασίστ, 6 λάθη), Ιμπάκα 18 (10 ριμπ., 5 τάπες), Κόλισον 12 (7 ριμπ.), Σεφολόσα 12, Χάρντεν 7 (7 ριμπ.), Πέρκινς 6, Μέινορ 2, Κουκ 2.
Μάβερικς: Νοβίτσκι 40 (5 ριμπ.), Τέρι 20 (5 ριμπ.), Κιντ 17 (7 ασίστ, 5 ριμπ.), Χέιγουντ 9, Μάριον 7, Μπαρέα 7, Τσάντλερ 5 (8 ριμπ.), Στογιάκοβιτς 4, Στίβενσον 3
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εντοπίστηκε στην Κυψέλη 13χρονη που είχε εξαφανιστεί – Συνελήφθησαν 3 νεαροί από την Αίγυπτο
- Ολυμπιακός: Θέμα χρόνου ένα ακόμη sold out: Πόσα εισιτήρια απέμειναν για το παιχνίδι με τον Βόλο
- Φως στο Τούνελ: Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας
- «Φοβάμαι να σας πω…» – Αντιφάσεις στις καταθέσεις των δύο 22χρονων για το διπλό φονικό στη Φοινικούντα
- Σοκ στην Βρετανία: Πρώην πολιτικός δηλώνει ένοχος για 48 κατηγορίες – Νάρκωνε και βίαζε την πρώην σύζυγό του
- Πώς οι ΗΠΑ απήγαγαν τον Μαδούρο μέσα σε δύο λεπτά: Ελικόπτερα, χαμηλές πτήσεις και πυρά στο Καράκας