Καθαρισμός δάσους Πάρνηθας, στο Τατόι με τη συμμετοχή εθελοντών
Στον καθαρισμό του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας και συγκεκριμένα της περιοχής Τατοΐου, προχωρά η Ειδική Γραμματεία Δασών του ΥΠΕΚΑ, την Κυριακή 22 Μαΐου 2011.
Η πρωτοβουλία θα γίνει σε συνεργασία με τους Δήμους Διονύσου και Αχαρνών, το Δασαρχείο Πάρνηθας και το Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας, με τη συμμετοχή εθελοντών.
Ο καθαρισμός της περιοχής Τατοΐου είναι ο πρώτος από μια σειρά αντίστοιχων δράσεων που έχει προγραμματίσει η Ειδική Γραμματεία Δασών, σε συνεννόηση με τους συναρμόδιους φορείς, όπως πληροφορεί το υπουργείο.
Οι εθελοντές θα μπορούν να προσέρχονται στις 9 το πρωί, στη Βαρυμπόμπη (σημείο συνάντησης «Ταβέρνα Λεωνίδας» , όπως φαίνεται στο χάρτη) προκειμένου να φτάσουν στο σημείο του καθαρισμού. Ο αναγκαίος εξοπλισμός (γάντια, σακούλες κ.ά.) θα διατεθεί από το διοργανωτή.
Οργανωμένες εθελοντικές οργανώσεις που θα ήθελαν να δηλώσουν συμμετοχή για το καθαρισμό της Κυριακής 22 Μαΐου 2011 μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 210 2434061-2-3
in.gr
- Η κυβερνητική προσπάθεια να εκμεταλλευτεί τον πόλεμο για να εξασφαλίσει επανεκλογή θα πέσει στο κενό
- Ο Τζον Πουλακίδας και το ντεμπούτο στο ΝΒΑ με τους Μάβερικς – Τα πρώτα λεπτά και η στατιστική του
- Χρυσή Αυγή: Εγκληματική οργάνωση με τη βούλα του Εφετείου – Ιστορική απόφαση
- Μέση Ανατολή: Πώς η απαγωγή του Νικολάς Μαδούρο άνοιξε τον δρόμο για τον πόλεμο ΗΠΑ-Ισραήλ στο Ιράν
- Δεν πάει Ντουμπάι ο Ομπστ – Ανανεώνει το συμβόλαιο του με την Μπάγερν!
- «Ελ. Βενιζέλος»: Δεκάδες ακυρώσεις σε πτήσεις λόγω του πολέμου στο Ιράν – Οι προορισμοί που επηρεάζονται


