Μετ’ εμποδίων οι μετακινήσεις την Τετάρτη λόγω της 24ωρης απεργίας ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ
Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν την Τετάρτη τα τρένα του ΟΣΕ και οι συρμοί του Προαστιακού, ενώ προβλήματα θα υπάρξουν στις πτήσεις, καθώς οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Εντός της ημέρας αναμένεται να αποφασίσουν για τις ώρες των στάσεων εργασίας τους τα περισσότερα σωματεία των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν την Τετάρτη τα τρένα του ΟΣΕ και οι συρμοί του Προαστιακού Σιδηροδρόμου, ενώ προβλήματα θα υπάρξουν στις πτήσεις, καθώς οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η ΟΣΥΠΑ θα συμματάσχει στην απεργία με τετράωρη στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 16:00.
Παράλληλα, μετ’ εμποδίων θα γίνουν οι μετακινήσεις στα μέσα μαζικής μεταφοράς, με εξαίρεση τις ώρες που θα γίνουν τα συλλαλητήρια, κατά τις οποίες τα περισσότερα μέσα θα λειτουργήσουν, προκειμένου να μπορέσουν οι πολίτες να μετάσχουν σε αυτά.
Τα περισσότερα σωματεία εργαζομένων αναμένεται να λάβουν σήμερα, Δευτέρα, τις οριστικές αποφάσεις για τις ώρες των στάσεων εργασίας.
Μέχρι την Κυριακή, πάντως, είχε γίνει γνωστό, όπως αναφέρει το «Έθνος», ότι τα αστικά λεωφορεία θα πραγματοποιούν δρομολόγια από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ της Τετάρτης, καθώς οι εργαζόμενοι σε αυτά θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας στην αρχή και στη λήξη της βάρδιας.
Αντίθετα, σε 24ωρη απεργία προσανατολίζονται οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ, οι οποίοι εντός της ημέρας θα λάβουν τη σχετική απόφαση.
Εντός της ημέρας συνεδριάζουν, επίσης, οι εργαζόμενοι σε μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ, τα οποία πιθανότατα θα ακινητοποιηθούν κάποιες ώρες στην αρχή και στη λήξη της βάρδιας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιατί ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο ο Πάντερ στους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα
- Θεσσαλονίκη: Τον ξυλοκόπησε στη μέση του δρόμου για να αποσύρει μήνυση εις βάρος του – Ο δράστης συνελήφθη
- Κακοκαιρία Byron: Πλημμυρισμένοι δρόμοι και διακοπές κυκλοφορίας σε Πιερία, Χαλκιδική και Ημαθία
- Μπιενάλε Βενετίας 2026: Οι συμμετοχές μέχρι στιγμής – Με τον Ανδρέα Αγγελιδάκη θα δώσει το παρών η Ελλάδα
- Αλέξης Γρηγορόπουλος: Λουλούδια στο σημείο που δολοφονήθηκε στα Εξάρχεια
- Φοροδιαφυγή: AI και ψηφιακούς ελέγχους επιστρατεύει η ΑΑΔΕ
