
Στα χέρια Σομαλών πειρατών παραμένει το ελληνόκτητο πλοίο «MV Eagle»
Στα χέρια Σομαλών πειρατών εξακολουθεί να παραμένει το ελληνόκτητο πλοίο «MV Eagle» με σημαία Κύπρου, που είχε καταληφθεί στις 17 Ιανουαρίου νοτιοανατολικά του Ομάν με πλήρωμα 25 Φιλιππινέζους και ενώ ήταν φορτωμένο με 52 τόνους μετάλλευμα. Η διαχειρίστρια εταιρεία ανακοίνωσε ότι είναι λανθασμένες οι πληροφορίες που μεταδόθηκαν την Κυριακή του Πάσχα από διεθνή πρακτορεία περί απελευθέρωσης του πλοίου.
Στα χέρια Σομαλών πειρατών εξακολουθεί να παραμένει το ελληνόκτητο πλοίο «MV Eagle» με σημαία Κύπρου, που είχε καταληφθεί στις 17 Ιανουαρίου νοτιοανατολικά του Ομάν με πλήρωμα 25 Φιλιππινέζους και ενώ ήταν φορτωμένο με 52 τόνους μετάλλευμα.
Σύμφωνα με τη διαχειρίστρια εταιρεία PEROSEA SHIPPING CO, η είδηση που μεταδόθηκε την Κυριακή του Πάσχα από ξένα πρακτορεία σχετικά με την απελευθέρωση του πλοίου, δεν αφορά το «MV Eagle», αλλά προφανώς κάποιο άλλο πλοίο και έχει γίνει λάθος στο όνομα.
Η εταιρεία αναφέρει μάλιστα, ότι η πληροφορία που μεταδόθηκε από ξένα μέσα, τους έχει δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα, γιατί βρίσκονται στη φάση των διαπραγματεύσεων για την απελευθέρωσή του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πρόεδρος ΚΕΔΕ: Ολιστικό σχέδιο για το Δημογραφικό, με τους Δήμους στην «πρώτη γραμμή».
- Πάσχα: Πώς θα γίνει η μεταφορά του Αγίου Φωτός στην Ελλάδα
- Μυελοδυσπλαστικά Σύνδρομα: Παθοφυσιολογία, διάγνωση και θεραπευτικές προσεγγίσεις
- Ζάρα Λάρσον: Ένα αστείο για την άμβλωση της κόστισε 3 εκατομμύρια δολάρια – «Ok, losers»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (7/4): Δράση με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα και Champions League
- Βασίλης Μάγγος: Αρχίζει η δίκη των αστυνομικών για τον ξυλοδαρμό και τα βασανιστήρια – «Να μη φιμωθεί η φωνή μας»
