Πρόσκληση Μπακογιάννη προς Σαμαρά στο συνέδριο του κόμματός της
Πρόσκληση σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά, για να παραστούν και να μιλήσουν στην έναρξη του ιδρυτικού συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμμαχίας στις 27 Μαΐου, απέστειλε η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη.
Πρόσκληση σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά, για να παραστούν και να μιλήσουν στην έναρξη του ιδρυτικού συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμμαχίας στις 27 Μαΐου, απέστειλε η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη.
«Με δεδομένο ότι έχουμε θέσει ως κεντρικό στόχο της πολιτικής μας να συνεισφέρουμε στην εθνική συνεννόηση και ανεξάρτητα από τις πολιτικές μας διαφορές, επιθυμούμε να έχουμε έναν ανοικτό διάλογο με όλα τα ελληνικά κόμματα για να βρει η χώρα γρήγορη διέξοδο από την κρίση» σημειώνει μεταξύ άλλων στην επιστολή της η κυρία Μπακογιάννη.
Ένα χρόνο μετά τη διαγραφή της κυρίας Μπακογιάννη από τη ΝΔ, λόγω της ψήφισης του μνημονίου, όπως είναι κατανοητό, έλεγε στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Βήμα, «είναι αστείο να πιστεύει κανείς ότι ο Σαμαράς έχει λόγο να παραστεί, όταν μάλιστα η Μπακογιάννη προχώρησε και στην ίδρυση κόμματος που υβρίζει τη ΝΔ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λίβανος: Μαχητές της Χεζμπολάχ «απέτρεψαν» ανάπτυξη ισραηλινών στρατιωτών κοντά στα σύνορα με τη Συρία
- Ιράν: Οι ΗΠΑ πωλούν στο Ισραήλ 12.000 βόμβες 470 κιλών αξίας 151,8 εκατ. δολαρίων
- Ισημερινός: Οι ΗΠΑ βομβαρδίζουν «ναρκοτρομοκράτες» και στα σύνορα με την Κολομβία
- Ουκρανία: Τουλάχιστον ένας νεκρός σε ρωσικές επιθέσεις στο Κίεβο και άλλες μεγάλες πόλεις
- Ιράν: Αναχαιτίστηκε βαλλιστικός πύραυλος που είχε στόχο ορμητήριο των ΗΠΑ στη Σαουδική Αραβία
- Μέση Ανατολή: Αύξηση κατά 20% στις τιμές των καυσίμων ανακοίνωσε η κυβέρνηση του Πακιστάν