Ο Βόλος στα πλέι οφ, ο Αρης εκτός και το νέο… πρωτάθλημα
Ο Ολυμπιακός Βόλου κατάφερε τελικά με νίκη 3-2 επί του Παναθηναϊκού να πανηγυρίσει την εισοδό του στα πλέι οφ της Superleague, αφήνοντας εκτός τον Αρη που κέρδισε στη Ξάνθη με 2-1. Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός, 6-0 τη Λάρισα στο «αντίο» του Αντώνη Νικοπολίδη και στη φιέστα του πρωταθλητή. Στα υπόλοιπα... αδιάφορα ματς: ΑΕΚ-Ηρακλής 0-0, ΠΑΟΚ-Κέρκυρα 1-0, Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος 3-0, Πανσερραϊκός-Εργοτέλης 0-4, Ατρόμητος-Καβάλα 0-0. Η βαθμολογία στα πλέι-οφ.
3-2 επί του Παναθηναϊκού να πανηγυρίσει την εισοδό του στα πλέι οφ της Superleague, αφήνοντας εκτός τον Αρη που κέρδισε στη Ξάνθη με 2-1. Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός, 6-0 τη Λάρισα στο «αντίο» του Αντώνη Νικοπολίδη και στη φιέστα του πρωταθλητή. Στα υπόλοιπα... αδιάφορα ματς: ΑΕΚ-Ηρακλής 0-0, ΠΑΟΚ-Κέρκυρα 1-0, Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος 3-0, Πανσερραϊκός-Εργοτέλης 0-4, Ατρόμητος-Καβάλα 0-0. Η βαθμολογία στα πλέι-οφ.
&source=in.gr">
Ο Ολυμπιακός Βόλου κατάφερε τελικά με νίκη 3-2 επί του Παναθηναϊκού να πανηγυρίσει την εισοδό του στα πλέι οφ της Superleague, αφήνοντας εκτός τον Αρη που κέρδισε στη Ξάνθη με 2-1. Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός, 6-0 τη Λάρισα στο «αντίο» του Αντώνη Νικοπολίδη και στη φιέστα του πρωταθλητή. Στα υπόλοιπα… αδιάφορα ματς: ΑΕΚ-Ηρακλής 0-0, ΠΑΟΚ-Κέρκυρα 1-0, Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος 3-0, Πανσερραϊκός-Εργοτέλης 0-4, Ατρόμητος-Καβάλα 0-0.
Η βαθμολογία στα πλέι-οφ
Η ΑΕΚ μπαίνει με ένα βαθμό στα πλέι οφ, έχοντας δύο λιγότερους από τον Παναθηναϊκό και ένα παραπάνω από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό Βόλου.
Μπουμσόνγκ και Καντέ θα λείψουν από την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ, εξαιτίας της αποβολής τους στο Βόλο. Το ίδιος ισχύει και για τον Λέτο που συμπλήρωσε κάρτες.
Η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στα πλέι οφ που θα αρχίσουν την Κυριακή 8 Μαΐου θα εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League, ενώ οι υπόλοιπες θα παίξουν τη νέα σεζόν στο Europa League. Εκτός βέβαια αν το Κύπελλο το κατακτήσει ο Ατρόμητος. Τότε οι Περιστεριώτες θα πάρουν το «προνομιακό» εισιτήριο για το Europa League, ενώ η ομάδα που θα καταλάβει την τελευταία θέση στη βαθμολογία των πλέι οφ, θα μείνει εκτός Ευρώπης.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Μια ακόμη μυθική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Λιονέλ Μέσι στο MLS, πρωταγωνιστώντας στο 5-3 της Ίντερ Μαϊάμι επί του Σινσινάτι με τρία γκολ και μία ασίστ και δείχνοντας... έτοιμος για Μουντιάλ.
Ο Αντρέι Στογιάκοβιτς θα αποφασίσει για το ποιας εθνικής ομάδας τη φανέλα θα φορέσει, μετά από συνάντηση που θα έχει τόσο με την ελληνική πλευρά όσο και με τη σερβική.