Αναστέλλεται η απεργία στα Ελληνικά Πετρέλαια
Αναστέλλεται από την Τετάρτη η απεργία των εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια, όπως αποφάσισε η Ομοσπονδία των εργαζομένων, εν όψει των δύο συναντήσεων με τη διοίκηση της εταιρίας που έχουν προγραμματιστεί για την Τετάρτη και την Πέμπτη.
Ψυχογιός Βασίλης
Αναστέλλεται από την Τετάρτη η απεργία των εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια, όπως αποφάσισε η Ομοσπονδία των εργαζομένων, εν όψει των δύο συναντήσεων με τη διοίκηση της εταιρίας που έχουν προγραμματιστεί για την Τετάρτη και την Πέμπτη.
Η δεκαήμερη απεργία των ξεκίνησε την προηγούμενη Κυριακή και λήγει την Τετάρτη. Ήδη είχε αποφασιστεί νέα επταήμερη απεργία, η οποία αναστέλλεται.
«Ευχόμαστε η απόφασή μας για αναστολή να αποδειχθεί ότι συμβάλει στην εκτόνωση» ανέφερε η Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Πετρελαιοειδή, Διυλιστήρια και Χημική Βιομηχανία ανακοινώνοντας την απόφασή της.
Οι εργαζόμενοι στα ΕΛΠΕ είχαν ξεκινήσει την απεργία τους στις 3 Απριλίου, ζητώντας την πρόσληψη επιπλέον προσωπικού για τη νέα μονάδα στη Θεσσαλονίκη και σε αντίδραση στις προτάσεις της διοίκησης να συνδεθούν οι αποδοχές με την παραγωγικότητα.
Η διοίκηση των ΕΛΠΕ είχε προσφύγει στη Δικαιοσύνη τόσο για την νέα απεργία όσο και κατά της απόφασης του Πρωτοδικείου που στις 4 Απριλίου έκρινε νόμιμη την απεργία. Η εκδίκαση είχε αναβληθεί για την Τετάρτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ολυμπιακός: Αυτή είναι η ενδεκάδα για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό (pic)
- Ιράν: Ο Αλιρέζα Αραφί προσωρινός αντικαταστάτης του Χαμενεΐ – Ποιος είναι ο 67χρονος κληρικός
- Live streaming: Ολυμπιακός Β’ – Πανιώνιος
- Ιράν: Viral ξανά η Ιρανή που άναψε τσιγάρο με φωτογραφία του Χαμενεΐ
- Πάπας Λέων για τον πόλεμο στο Ιράν: «Σταματήστε τη δίνη της βίας πριν μετατραπεί σε οριστικό βάραθρο»
- Trump’s War on Iran Threatens to Drive Up Oil Prices and Inflation