Άγνωστος πυροβόλησε ελεγκτή εισιτηρίων μέσα σε λεωφορείο
Αγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ελαφρά 48χρονο ελεγκτή εισιτηρίων του ΟΑΣΑ μέσα σε λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς - Πέραμα. Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 16.30 της Δευτέρας, στη διασταύρωση της λεωφόρου Δημοκρατίας με την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη στο Κερατσίνι.
Βυθούλκας Διονύσης
Αγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ελαφρά 48χρονο ελεγκτή εισιτηρίων του ΟΑΣΑ μέσα σε λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Πέραμα. Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 16.30 της Δευτέρας, στη διασταύρωση της λεωφόρου Δημοκρατίας με την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη στο Κερατσίνι.
Ο ελεγκτής είχε μπει στο λεωφόρειο και ζητούσε από τους επιβάτες να ελέγξει αν είχαν ακυρώσει τα εισιτήρια τους. Ξαφνικά ένας από τους επιβάτες τον πυροβόλησε δύο φορές με 22άρι όπλο, τραυματίζοντάς τον στην κοιλιά.
Ο οδηγός του λεωφορείου αμέσως ακινητοποίησε το όχημα ωστόσο ο δράστης εκμεταλλευόμενος την αναστάτωση που επικράτησε κατάφερε να εξαφανιστεί ενώ ο 48χρονος μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φάμελλος: Προσβλητική η αφωνία Μητσοτάκη για τις υποκλοπές – «Κράτος επιτελικό στη συγκάλυψη»
- «Δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του βρέφους με την μηνιγγίτιδα στη Ζάκυνθο
- Δίχτυα προστασίας από μέδουσες σε επτά δήμους της Στερεάς Ελλάδας
- Mercosur: Η Λάιεν εφαρμόζει τη συμφωνία παρά το ότι πάγωσε στο Ευρωκοινοβούλιο
- Το σενάριο γράφτηκε σε 3 μέρες, η προετοιμασία κράτησε μήνες: Ο Σιλβέστερ Σταλόνε για τα γυρίσματα του Rocky πριν από πέντε δεκαετίες
- «Τιτανομαχία» Ρεάλ Σίτι και ματσάρες στους «16» του Champions League – Ο δρόμος ως τον τελικό

