Τετραήμερη απεργία από την Τρίτη προκήρυξε ο Σύλλογος Δημοσιονομικών Υπαλλήλων
Τετραήμερη απεργία που ξεκινά την Τρίτη έχει προκηρύξει ο Σύλλογος Δημοσιονομικών Υπαλλήλων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, αντιδρώντας σε περικοπές αρμοδιοτήτων των υπηρεσιών του και των κονδυλίων προς το ταμείο τους. Η απεργία, στο βαθμό που θα πραγματοποιηθεί, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην καταβολή των επιδομάτων Πάσχα στους συνταξιούχους αλλά και στην καταβολή των μισθών στο Δημόσιο.
Ψυχογιός Βασίλης
Τετραήμερη απεργία που ξεκινά την Τρίτη έχει προκηρύξει ο Σύλλογος Δημοσιονομικών Υπαλλήλων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, αντιδρώντας σε περικοπές αρμοδιοτήτων των υπηρεσιών του και των κονδυλίων προς το ταμείο τους.
Εκκρεμεί πάντως συνάντηση με τον υφυπουργό Οικονομικών κ. Φίλιππο Σαχινίδη, κατά την οποία θα συζητηθούν τα αιτήματά τους.
Η τετραήμερη απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, στο βαθμό που πραγματοποιηθεί, αναμένεται να προκαλέσει προβλήματα στην καταβολή των επιδομάτων του Πάσχα στους συνταξιούχους και στους εργαζόμενους στο Δημόσιο.
Με προβλήματα επίσης απειλείται και η καταβολή των μισθών στο Δημόσιο, αφού δεν θα μπορούν να υπογραφούν τα εντάλματα πληρωμών προς τις τράπεζες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ρωσία: Συνετρίβη στρατιωτικό μεταγωγικό αεροσκάφος κοντά στη Μόσχα με επταμελές πλήρωμα
- Λάρισα: 17χρονη μέθυσε σε μπαρ και κατέληξε στο νοσοκομείο
- «Έπιασαν» δουλειά οι εκσκαφείς έξω από την «Astana Arena» – Στους -19 η θερμοκρασία πριν το Καϊράτ – Ολυμπιακός (vid)
- Χαρίτσης: Επικίνδυνη η κυβέρνηση, έχει μετατρέψει την εξαπάτηση σε επάγγελμα – Να μην έχει 3η ευκαιρία
- Μια νύχτα μόνο: Πάθη και απειλές
- Ο σιωπηλός» γενετικός κίνδυνος για την καρδιά που απειλεί εκατομμύρια άτομα χωρίς να το γνωρίζουν