Έσοδα 717 εκατ. ευρώ για το Δημόσιο από τη διαδικασία της περαίωσης
Διευκρινίσεις για τα έσοδα που αποκόμισε το Δημόσιο από τη διαδικασία της περαίωσης έδωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου απαντώντας εγγράφως σε ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Θεόδωρου Καράογλου στη Βουλή.
Κωστούλας Γεώργιος
Διευκρινίσεις για τα έσοδα που αποκόμισε το Δημόσιο από τη διαδικασία της περαίωσης έδωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου απαντώντας εγγράφως σε ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Θεόδωρου Καράογλου στη Βουλή.
Όπως σημειώνει ο κ. Παπακωνσταντίνου, «η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) απέστειλε 1.407.035 εκκαθαριστικά σημειώματα στους πολίτες, εκ των οποίων τα 419.399 έγιναν αποδεκτά μέσω τραπεζών κατά τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2010. Το ύψος της αντίστοιχης βεβαίωσης ανέρχεται σε 1.324.205.866,58 ευρώ και των εισπράξεων μέσω τραπεζών κατά την ίδια περίοδο σε 717.057.070,62 ευρώ».
Απαντώντας σε ερώτηση άλλου βουλευτή αναφορικά με το σύστημα TAXISnet, ο κ. Παπακωντσντίνου ανέφερε ότι η διαθεσιμότητά του παρακολουθείται συνεχώς και η λειτουργία του παραμένει αδιάλειπτη σε επίπεδα διαθεσιμότητας άνω του 98,5%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πώς η γήρανση του πληθυσμού επιβαρύνει τα συνταξιοδοτικά συστήματα της Ευρώπης
- Ινδονησία: Πάνω από 900 οι νεκροί από τις πλημμύρες – Στους 400 ανέρχονται οι αγνοούμενοι
- «Το κάνουν επίτηδες»: Η Σίντνεϊ Σουίνι ντύθηκε Mαρ-α-Λάγκο και όλοι λένε το ίδιο για την μεταμφίεση της
- Τρόλεϊ: Από την Κυριακή το ξήλωμα καλωδίων του δικτύου
- Live streaming: Ολυμπιακός – ΓΣ Περιστερίου
- Κλειστά ακίνητα: Τέλος χρόνου για τα αποκαλυπτήρια
