
Νεκρός αστυνομικός σε βομβιστική επίθεση στη Βόρειο Ιρλανδία
Ένας νεαρός αστυνομικός σκοτώθηκε, το Σάββατο στο Όλστερ της Βορείου Ιρλανδίας, όταν εξερράγη ένας αυτοσχέδιος βομβιστικός μηχανισμός, τοποθετημένος κάτω από το αυτοκίνητό του στην πόλη Όμαγκ.
Στελλάκη Αγγελική
Ένας νεαρός αστυνομικός σκοτώθηκε, το Σάββατο στο Όλστερ της Βορείου Ιρλανδίας, όταν εξερράγη ένας αυτοσχέδιος βομβιστικός μηχανισμός, τοποθετημένος κάτω από το αυτοκίνητό του στην πόλη Όμαγκ.
Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο ακριβώς μπροστά από την κατοικία του θύματος.
Αυτή είναι η πρώτη δολοφονία στο Όλστερ από την δολοφονία αστυνομικού στην πόλη Άρμαγκ τον Μάρτιο του 2009. Τότε την ευθύνη είχε αναλάβει η αυτονομιστική οργάνωση IRA.
Ο αστυνομικός ήταν 25 ετών και είχε πρόσφατα αποφοιτήσει από τη σχολή αστυνομίες.
Αποσχισθέντα μέλη του IRA, έχουν τοποθετήσει από το 2007 αρκετές βόμβες κάτω από αυτοκίνητα αστυνομικών, οι περισσότερες από τις οποίες δεν έχουν εκραγεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Προσθαλασσώθηκε με ασφάλεια το Artemis II – Αίσιο τέλος για την δεκαήμερη αποστολή
- Ουγγαρία: Ο Τραμπ υπόσχεται ότι θα βοηθήσει την οικονομία της εάν εκλεγεί ο Ορμπαν
- Ουκρανία: 1 νεκρός και 15 τραυματίες σε ρωσικές επιθέσεις πριν από την πασχαλινή ανακωχή
- Θεσσαλονίκη: Ανησυχία από την εμφάνιση αρκούδας σε περιοχές του Δήμου Ωραιοκάστρου
- Τραμπ: Τα Στενά του Ορμούζ θα ανοίξουν «σύντομα» με ή χωρίς το Ιράν
- Η Κολομβία ανταποδίδει τους τελωνειακούς δασμούς 100% στον Ισημερινό