Κάνουν πίσω οι φαρμακοποιοί της Κορίνθου για τους ασφαλισμένους του Δημοσίου
Να μην προχωρήσει από 1η Απριλίου σε αναστολή της χορήγησης φαρμάκων στους ασφαλισμένους του Δημοσίου, όπως είχε αρχικά εξαγγείλει, αποφάσισε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κορίνθου μετά τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την εξόφληση μεγάλου μέρους των οφειλομένων του ΟΠΑΔ. Σε στάση αναμονής βρίσκονται οι φαρμακοποιοί της Αρκαδίας και της Αργολίδας.
Να μην προχωρήσει από 1η Απριλίου σε αναστολή της χορήγησης φαρμάκων στους ασφαλισμένους του Δημοσίου, όπως είχε αρχικά εξαγγείλει, αποφάσισε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κορίνθου μετά τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την εξόφληση μεγάλου μέρους των οφειλομένων του ΟΠΑΔ.
Ωστόσο, από 1η Απριλίου αναστέλλει την επί πιστώσει χορήγηση φαρμάκων στους ασφαλισμένους μικρότερων ταμείων, όπως του ΕΤΑΑ για συμβολαιογράφους, του ΤΣΑΥ και του ΤΑΥΤΕΚΩ.
Σε στάση αναμονής βρίσκονται οι φαρμακοποιοί της Αρκαδίας και της Αργολίδας, που τον τελευταίο μήνα έχουν αναστείλει την επί πιστώσει χορήγηση φαρμάκων για ασφαλισμένους του Δημοσίου, καθώς την Τετάρτη έφτασαν χρήματα στους ΟΠΑΔ των περιοχών.
Ωστόσο αναμένουν να ξεκαθαρίσει το τοπίο για ποια περίοδο αντιστοιχούν τα χρήματα αυτά.
Παράλληλα, ετοιμάζονται να αναστείλουν την επί πιστώσει χορήγηση φαρμάκων και για ασφαλισμένους του ΕΤΑΑ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Βόλο (pic)
- Ποια Ελληνικά Online Live Καζίνο Προσφέρουν το Καλύτερο Cross-Device Syncing;
- Νέα Αριστερά: Το σκάνδαλο των υποκλοπών τώρα αρχίζει – Μύδροι κατά της κυβέρνησης μετά την αποκάλυψη του in
- Η απάντηση του Κλοπ για πιθανή επιστροφή: «Ποτέ μην λες ποτέ»
- Νέα επαγγελματική «σφαλιάρα» για την Νίκολα Πελτζ με φόντο τον πόλεμο των Μπέκαμ – Είναι ενοχλητικό, δεν βλέπεται
- Πώς θα αποζημιωθούν οι πληγέντες από την κακοκαιρία – Η διαδικασία και τα ποσά
