Αναστολή διαπραγμάτευσης για τις μετοχές του Alter Channel
Την αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών του Alter Channel («Ελεύθερη Τηλεόραση ΑΕ») αποφάσισε την Τετάρτη το ΔΣ του Χρηματιστηρίου Αθηνών, καθώς η εταιρεία, όπως ανακοίνωσε, δεν θα μπορέσει να δημοσιεύσει εμπρόθεσμα την ετήσια οικονομική έκθεση της χρήσης 2010.
Κωστούλας Γεώργιος
Την αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών του Alter Channel («Ελεύθερη Τηλεόραση ΑΕ») αποφάσισε την Τετάρτη το ΔΣ του Χρηματιστηρίου Αθηνών, καθώς η εταιρεία, όπως ανακοίνωσε, δεν θα μπορέσει να δημοσιεύσει εμπρόθεσμα την ετήσια οικονομική έκθεση της χρήσης 2010.
Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση του ΧΑ αναφέρεται ότι ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Χρηματιστηρίου Αθηνών, Σωκράτης Λαζαρίδης, αποφάσισε την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών από σήμερα 30 Μαρτίου 2011, διότι σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, λόγω των συνεχόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων του προσωπικού της, δεν θα μπορέσει να δημοσιεύσει εμπρόθεσμα την ετήσια οικονομική έκθεση της χρήσης 2010 (μέχρι την 31 Μαρτίου 2011).
Νωρίτερα, την Τετάρτη η εταιρεία ανακοίνωσε ότι δεν θα μπορέσει να δημοσιεύσει εμπρόθεσμα την ετήσια οικονομική έκθεση της χρήσης 2010, λόγω των συνεχόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων του προσωπικού της.
Εκτιμάται ότι η εταιρεία θα μπορέσει να δημοσιεύσει τα στοιχεία στις 8 Απριλίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η αινιγματική ανάρτηση του Τζόουνς που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό και οι εξελίξεις των επόμενων ωρών
- ΣΥΡΙΖΑ: Τα μπλόκα έχουν ονοματεπώνυμο, «Κυριάκος Μητσοτάκης» – Δεν είναι επιλογή αλλά κραυγή επιβίωσης
- Συγκεντρώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις κατά της στρατιωτικής επέμβασης των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα
- Live streaming: Ολυμπιακός – Πρωτέας Βούλας
- Βενεζουέλα: Όλα όσα ξέρουμε για την αμερικανική επίθεση και τη σύλληψη Μαδούρο
- Άννα Βίσση: Κυκλοφόρησε το live album της από το Παναθηναϊκό Στάδιο – Το ορόσημο, τα ρεκόρ, και ένα σαρωτικό 2025