Άλλη μία αρκούδα θύμα θανατηφόρου τροχαίου στη Μακεδονία
Ενήλικη αρκούδα χτυπήθηκε και παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Δυτική Μακεδονία, σε κάθετο άξονα της Εγνατίας, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία, αναφέρει η οργάνωση «Αρκτούρος».
Ενήλικη αρκούδα χτυπήθηκε και παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Δυτική Μακεδονία με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία, αναφέρει η οργάνωση «Αρκτούρος».
Το συμβάν έγινε στον κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού, Σιάτιστα – Κρυσταλλοπηγή, και συγκεκριμένα στο 21ο χλμ. Καστοριάς – Νεάπολης.
Το άτυχο ζώο -ένα μεγαλόσωμο νεαρό αρσενικό ζώο, ηλικίας 6 ετών και βάρους 220 κιλών προσπάθησε να διασχίσει κάθετα το οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο για περίπου 40-50 μέτρα.
Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, σύμφωνα με τον «Αρκτούρο».
Η περιβαλλοντική οργάνωση επισημαίνει ότι πρόκειται για το 29ο θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα με αρκούδα στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, από το 1996 μέχρι σήμερα.
Το αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο τροχαίο υπέστη μεγάλες υλικές ζημιές, ενώ η οδηγός του σοκαρισμένη από το ατύχημα, μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο Καστοριάς χωρίς να διατρέχει κίνδυνο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νομοσχέδιο για παράνομο τζόγο: : «Καμπάνες» έως 800.000 ευρώ, black list ιστοτόπων και κυρώσεις σε influencers
- Τέμπη: Συγκλονίζει ο πατέρας του Γεράσιμου – «Εύχομαι αυτό το Σάββατο η σκέψη όλων να γίνει η φωνή του»
- Ο Τραμπ πιέζει τον Ζελένσκι: «Θέλω να τελειώσει ο πόλεμος σε ένα μήνα»
- Φάμελλος για υποκλοπές: Υπήρξε οργανωμένο σχέδιο με πρακτικές παρακράτους – Ο Μητσοτάκης έχει προσωπική ευθύνη
- Κινηματογραφική καταδίωξη αυτοκινήτου στη Φλώρινα – Οι δράστες τραυμάτισαν αστυνομικό
- Αποθέωσε τη Μπόντο Γκλιμτ ο Ανρί: «Ορισμός της ομάδας»