Ανοδικές πιέσεις στις τιμές του πετρελαίου για τέταρτη συνεχή ημέρα
Ανοδικά κινούνται την Πέμπτη οι τιμές του πετρελαίου για τέταρτη συνεχή ημέρα, εν μέσω ανησυχιών για τις επιπτώσεις του πολέμου στη Λιβύη.
Κωστούλας Γεώργιος
Ανοδικά κινούνται την Πέμπτη οι τιμές του πετρελαίου για τέταρτη συνεχή ημέρα, εν μέσω ανησυχιών για τις επιπτώσεις του πολέμου στη Λιβύη.
Η τιμή του αργού πετρελαίου ενισχύθηκε έως 0,90% στα 106,69 δολάρια το βαρέλι, για να υποχωρήσει αργότερα στα 106,45.
Το τελευταίο έτος έχει ενισχυθεί κατά 31% περίπου.
Το Μπρεντ υποχώρησε χαμηλότερα κατά 4 σεντς στα 115,51 δολάρια.
Χθες, Τετάρτη, το αργό σημείωσε κέρδη 0,70% και έκλεισε στα 105,75 δολάρια, υψηλότερη τιμή κλεισίματος από τις 26 Σεπτεμβρίου 2008.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στο νοσοκομείο ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου Ρομπέρτο Κάρλος
- Ο Ζοσέ Σα έκανε μυθική επέμβαση στο «Ολντ Τράφοντ» και έκανε όλη την Premier League να παραμιλάει (vid)
- Εξελίξεις στην υπόθεση Έπσταϊν: Το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ θα ερευνήσει 5,2 εκατ. σελίδες φακέλων
- Πρωτοχρονιά: Το νησιωτικό σύμπλεγμα Κιριμπάτι γιόρτασε πρώτο την έλευση του 2026
- Τελευταία έξοδος: Αντζελίνα Τζολί – Τα σχέδιά της για το νέο έτος δεν έχουν καμία σχέση με το Λος Άντζελες (και τον Μπραντ Πιτ)
- Καρφιά Σαμαρά στην κυβέρνηση στις ευχές για το 2026 – «Φτάνουν πια η επικοινωνία, τα ψέματα και οι διχασμοί»

