Θυμηδία και θλίψη για την εμπλοκή του ονόματος του Χρ.Λαμπράκη στο πραξικόπημα της Κύπρου
Για προσπάθεια που προκαλεί θυμηδία και θλίψη, καθώς και απάτη που εξυπηρετεί πολιτικές σκοπιμότητες κάνει λόγο το Ίδρυμα Λαμπράκη, αναφερόμενο στην πρόσφατη εμπλοκή του ονόματος του Χρήστου Λαμπράκη στο πραξικόπημα της Κύπρου.
Για προσπάθεια που προκαλεί θυμηδία και θλίψη, καθώς και απάτη που εξυπηρετεί πολιτικές σκοπιμότητες κάνει λόγο το Ίδρυμα Λαμπράκη, αναφερόμενο στην εμπλοκή του ονόματος του Χρήστου Λαμπράκη στο πραξικόπημα της Κύπρου.
Αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωση τού Ιδρύματος Λαμπράκη αναφέρεται:
«Θυμηδία και θλίψη προκαλεί η πρόσφατη προσπάθεια εμπλοκής του ονόματος του Χρήστου Λαμπράκη στο πραξικόπημα της Κύπρου.
»Θυμηδία γιατί ο Λαμπράκης φέρεται να συνωμότησε ενάντια στις ιδέες και στα πιστεύω του και να συνεργάστηκε με ανθρώπους τους οποίους δεν συνάντησε ποτέ.
»Θλίψη γιατί αυτή η απάτη, που εξυπηρετεί πολιτικές σκοπιμότητες στην Κύπρο, γνωρίζει διάδοση και στην Ελλάδα. Είναι όμως ενδεικτική για το ποιόν και το ήθος αυτών που την διακινούν».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πανούκλα: Πώς ένα ηφαίστειο μπορεί να οδήγησε στη χειρότερη πανδημία της ανθρώπινης ιστορίας
- Έλενα Παπαρίζου: Εκτάκτως στο νοσοκομείο μετά από έντονη αδιαθεσία – Η ανακοίνωση της δισκογραφικής
- Μύκονος – Σαντορίνη: Γιατί «βούτηξε» ο τζίρος της εστίασης
- Εργαζόμενοι στην Ευρώπη: Επιδεινώνεται η ψυχική υγεία τους και κανείς δεν ξέρει τι να κάνει γι’ αυτό
- Τρεις ομάδες παρακολουθούν την περίπτωση του Σίλβα της ΑΕΚ
- Ζελένσκι: Δεν υπάρχει συμφωνία για τα εδάφη του Ντονμπάς – Θέλουμε απάντηση για τις εγγυήσεις ασφαλείας

