Θυμηδία και θλίψη για την εμπλοκή του ονόματος του Χρ.Λαμπράκη στο πραξικόπημα της Κύπρου
Για προσπάθεια που προκαλεί θυμηδία και θλίψη, καθώς και απάτη που εξυπηρετεί πολιτικές σκοπιμότητες κάνει λόγο το Ίδρυμα Λαμπράκη, αναφερόμενο στην πρόσφατη εμπλοκή του ονόματος του Χρήστου Λαμπράκη στο πραξικόπημα της Κύπρου.
Για προσπάθεια που προκαλεί θυμηδία και θλίψη, καθώς και απάτη που εξυπηρετεί πολιτικές σκοπιμότητες κάνει λόγο το Ίδρυμα Λαμπράκη, αναφερόμενο στην εμπλοκή του ονόματος του Χρήστου Λαμπράκη στο πραξικόπημα της Κύπρου.
Αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωση τού Ιδρύματος Λαμπράκη αναφέρεται:
«Θυμηδία και θλίψη προκαλεί η πρόσφατη προσπάθεια εμπλοκής του ονόματος του Χρήστου Λαμπράκη στο πραξικόπημα της Κύπρου.
»Θυμηδία γιατί ο Λαμπράκης φέρεται να συνωμότησε ενάντια στις ιδέες και στα πιστεύω του και να συνεργάστηκε με ανθρώπους τους οποίους δεν συνάντησε ποτέ.
»Θλίψη γιατί αυτή η απάτη, που εξυπηρετεί πολιτικές σκοπιμότητες στην Κύπρο, γνωρίζει διάδοση και στην Ελλάδα. Είναι όμως ενδεικτική για το ποιόν και το ήθος αυτών που την διακινούν».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γύθειο: Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό 60χρονου ψαρά – Βρέθηκε η βάρκα του σε ακτή με βράχια
- Σάκκαρη – Σονμέζ 2-0: Πέρασε εύκολα στον δεύτερο γύρο του Qatar Open (vid)
- Ελευσίνα: Σκότωσε την ηλικιωμένη μητέρα της προσπαθώντας να παρκάρει το ΙΧ – Πώς συνέβη το δυστύχημα
- Σαρκαστικό σχόλιο του ΠΑΣΟΚ για τον Λαζαρίδη – «Σας ευχαριστούμε για το ‘ιδιοφυές’ tweet»
- Το δικαίωμα στη σιωπή επικαλέστηκε η Μάξγουελ για την υπόθεση Επσταϊν – Δεν απάντησε σε καμία ερώτηση
- Γιώργος Μάρκου: «Έφυγε» από τη ζωή ο διευθυντής του MAD
