Μαργαρίτη Κυριακή

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται ένας 28χρονος οδηγός ημιφορτηγού οχήματος, ο οποίος συνελήφθη στο λιμάνι της Πάτρας και ένας 49χρονος οδηγός φορτηγού, που συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα, καθώς στα οχήματά τους είχαν κρύψει παράνομους μετανάστες, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο των λιμενικών αρχών στο λιμάνι της Πάτρας το απόγευμα της Παρασκευής συνελήφθη ένας 28χρονος οδηγός, λίγο πριν αναχωρήσει για Ιταλία.

Μετέφερε επιμελώς κρυμμένους σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο σασί του οχήματός, κάτω από την καρότσα του, πέντε αλλοδαπούς χωρίς νόμιμα έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Συνελήφθησαν επίσης και οι πέντε παράνομοι μετανάστες.

Στο λιμάνι της Πάτρας πριν τον απόπλου επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου για Ιταλία, συνελήφθη και ένας ακόμη αλλοδαπός, ο οποίος κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό να φύγει παράνομα από τη χώρα.

Προανακρίσεις διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ το ημιφορτηγό κατασχέθηκε.

Σήμερα, Σάββατο, συνελήφθη στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας ένας 49χρονος οδηγός φορτηγού, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε εντός του φορτίου του οχήματός του, επτά αλλοδαπούς, χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα και οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ