Καθαρή, φωτισμένη και ασφαλής Αθήνα οι στόχοι του Γ.Καμίνη
«Να κάνω την πόλη καθαρή, να την έχω φωτισμένη και στο μέτρο του δυνατού να την κρατάω ασφαλή». Αυτοί είναι οι στόχοι που παρουσίασε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης σε συνέντευξή του στο BHMAgazino.
«Να κάνω την πόλη καθαρή, να την έχω φωτισμένη και στο μέτρο του δυνατού να την κρατάω ασφαλή». Αυτοί είναι οι στόχοι που παρουσίασε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης σε συνέντευξή του στο BHMAgazino.
O Γιώργος Καμίνης μίλησε στη συνέντευξή του για τα πρώτα προβλήματα που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει στη διάρκεια της θητείας του: Για τους 300 απεργούς πείνας της Υπατίας («Το θέμα δεν έπρεπε να φτάσει εκεί που έφτασε» δηλώνει), καθώς και για την θέση του στο μεταναστευτικό.
«Δεν ενδίδω στον λαϊκισμό του «νομιμοποίηση όλων των μεταναστών»» λέει
Ο κ. Καμίνης μιλά για τον σταθμό 9.84, λέγοντας ότι «εννέα και κάτι εκατομμύρια ήταν μόνο οι μισθοί!».
«Ο σταθμός πρέπει να επιβιώσει» τονίζει «και δεν έχει την πολυτέλεια ο δήμος να τον προικοδοτεί με εκατομμύρια».
Σχετικά με τους στόχους της θητείας του, ο Γ.Καμίνης λέει: «Σκοπεύουμε να έχουμε απελευθέρωση των δημόσιων χώρων και θα προωθήσουμε ριζικά το θέμα της ανακύκλωσης και της μείωσης του όγκου των σκουπιδιών».
Μιλώντας για τους φόβους του, ο κ. Καμίνης δηλώνει ότι το μόνο που φοβάται είναι «ένας μεγάλος σεισμός».
«Δεν θεωρώ ότι ελέγχω οτιδήποτε περιέχει το ανθρώπινο στοιχείο, αλλά το περιμένω να έρθει στο πλαίσιο της πολιτικής, οπότε δεν το φοβάμαι και λέω ότι θα το αντιμετωπίσω» τονίζει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανοιχτό να συνεχίσει στη Σεβίλλη ο Βλαχοδήμος: «H απόφαση θα παρθεί από τη Νιούκαστλ»
- Ο Εμμανουήλ Καραλής έβαλε τέλος στη «μοναξιά» του Μόντο Ντουπλάντις
- Μπαχρέιν: Η πρεσβεία των ΗΠΑ καλεί τους Αμερικανούς να αποφεύγουν ξενοδοχεία
- Ολυμπιακός: Φοβερή ατμόσφαιρα στις Σέρρες – Πάνω από 4.000 οπαδοί στο πλευρό της ομάδας (pics)
- Pokémon, ετών 30: Πώς ένα παιχνίδι του 1996 ενέπνευσε μια ολόκληρη γενιά επιστημόνων
- Reports: 53 Greek-owned Ships in Persian Gulf, Hormuz Strait

