
Ακόμη τέσσερις νεκρούς εντόπισαν άνδρες του Λιμενικού ανοιχτά της Σούδας
Τις σορούς ακόμη τεσσάρων ανδρών εντόπισαν οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος στον κόλπο της Σούδας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των τεσσάρων ακόμη αγνοουμένων. Πρόκειται για μετανάστες από το Μπανγκλαντές, που είχαν πέσει στη θάλασσα κατά την επιστροφή του πλοίου Ionian King από τη Λιβύη.
Μαργαρίτη Κυριακή
Τις σορούς ακόμη τεσσάρων ανδρών εντόπισαν οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος στον κόλπο της Σούδας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των τεσσάρων ακόμη αγνοουμένων.
Πρόκειται για μετανάστες από το Μπανγκλαντές, που είχαν πέσει στη θάλασσα κατά την επιστροφή του πλοίου Ionian King από τη Λιβύη.
Τη Δευτέρα εντοπίστηκαν, επίσης, τρεις νεκροί άνδρες στα βόρεια της Σούδας.
Το Ιonian King είχε καταπλεύσει στη Σούδα το βράδυ του Σαββάτου της 5ης Μαρτίου, μεταφέροντας υπηκόους κυρίως από το Μπαγκλαντές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μυστηριώδη κρίση αφασίας ανάγκασε τη NASA να φέρει αστροναύτη επειγόντως στη Γη
- Λίβανος: Κηδεύτηκαν οι τρεις Λιβανέζοι δημοσιογράφοι που σκοτώθηκαν σε ισραηλινή επιδρομή
- «Η Σπόρτινγκ εξετάζει την πώληση του Ιωαννίδη το καλοκαίρι»
- Το Ομάν καταδικάζει τις επιθέσεις στο έδαφός του και δηλώνει ότι καμία πλευρά δεν έχει αναλάβει την ευθύνη
- Ο χαρισματικός «κύριος Σαμ» που έχτισε την αυτοκρατορία της Walmart
- Η Μαρινέλλα μέσα από τα μάτια του Χρήστου Νικολόπουλου