Σάλτσα με κρέας και κολοκύθια (Μερίδες 1)
Σάλτσα με κρέας και κολοκύθια (Μερίδες 1)
Υλικά
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο σε κύβους
1/2 κουταλιά μαϊντανός ψιλοκομμένος
1/3 φλιτζ. σάλτσα ντομάτας
1/3 κουταλάκι βασιλικός ξηρός (ή 2/3 κουταλιές φρέσκος ψιλοκομμένος)
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
1 δαφνόφυλλο
1-2 κουταλιές ελαιόλαδο
100 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
120 γρ κολοκυθάκια κομμένα σε λεπτές φέτες
120 γρ ζυμαρικό της αρεσκείας μας βρασμένο και στραγγισμένο
τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
1.Σοτάρουμε το κρεμμύδι, το μαϊντανό και το σκόρδο στο λάδι για 10 λεπτά περίπου.
Ρίχνουμε ανακατεύοντας τα κολοκυθάκια και σιγοβράζουμε για περίπου 5 λεπτά ανακατεύοντας
που και που.
2. Προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας, το βασιλικό και το δαφνόφυλλο και σιγοβράζουμε
για 30 λεπτά, ανακατεύοντας που και που.
3. Στο μεταξύ ροδίζουμε τον κιμά στο τηγάνι μέχρι να χωρίσει. Ρίχνουμε τον κιμά
στο πρώτο μίγμα, αφαιρώντας το δαφνόφυλλο και το σερβίρουμε καυτό με τυρί παρμεζάνα
πάνω σε ζυμαρικό, πατάτες ή ρύζι.
health.in.gr
- Πλήρης κυριαρχία του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο με τον ΟΦΗ: 2 γκολ και 18-0 τελικές (pic, vids)
- Παράνομο πορνό, χάπια στύσης, κίνδυνος απέλασης: Μπόνι Μπλου και 17 άνδρες συνελήφθησαν στο Μπαλί
- Παραμένουν τα προβλήματα στον σιδηρόδρομο από την κακοκαιρία – Με λεωφορεία το Λειανοκλάδι – Λάρισα – Λειανοκλάδι
- Τα μπλόκα χωρίζουν τη Νέα Δημοκρατία στα δύο
- Διακοπές στη κόλαση: Γιατί επισκεπτόμαστε αξιοθέατα που έγιναν ακρότητες
- Αλεξανδρος Γρηγορόπουλος: Για πρώτη φορά περικυκλωμένο από ΜΑΤ το μνημείο στα Εξάρχεια

