Μοσχαρίσιο φιλέτο πιπεράτο (μερίδα μία)

Υλικά

-1 κομμάτι (150γρ.) μοσχαρίσιο φιλέτο
-1/2 κουταλάκι γλυκού πιπέρι
-1/2 κουταλάκι γλυκού αλάτι
-1 κουταλιά σούπας κονιάκ

Εκτέλεση

Πασπαλίζετε με το αλάτι και το πιπέρι το κρέας και το ψήνετε τέσσερα με πέντε
λεπτά σε αντικολλητικό τηγάνι. Το περιχύνετε αμέσως με το κονιάκ και του βάζετε
φωτιά.

Σύσταση μιας μερίδας
Θερμίδες 232
Πρωτεΐνες 41,6gr
Λίπος 74,2gr
Υδατάνθρακες 0,5gr
Χοληστερίνη 62mg

health.in.gr