Μοσχαρίσιο φιλέτο πιπεράτο
Μοσχαρίσιο φιλέτο πιπεράτο (μερίδα μία)
Υλικά
-1 κομμάτι (150γρ.) μοσχαρίσιο φιλέτο
-1/2 κουταλάκι γλυκού πιπέρι
-1/2 κουταλάκι γλυκού αλάτι
-1 κουταλιά σούπας κονιάκ
Εκτέλεση
Πασπαλίζετε με το αλάτι και το πιπέρι το κρέας και το ψήνετε τέσσερα με πέντε
λεπτά σε αντικολλητικό τηγάνι. Το περιχύνετε αμέσως με το κονιάκ και του βάζετε
φωτιά.
| Σύσταση μιας μερίδας | |
| Θερμίδες | 232 |
| Πρωτεΐνες | 41,6gr |
| Λίπος | 74,2gr |
| Υδατάνθρακες | 0,5gr |
| Χοληστερίνη | 62mg |
health.in.gr
- Αταμάν: «Ήμασταν χάλια, δεν αξίζαμε τη νίκη»
- Λιγότερη δουλειά, περισσότερος τζόγος για την Gen Z
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το τέλος της 14ης αγωνιστικής
- Άνετο βράδυ για την Μπασκόνια (88-78), ο Βιλντόζα έδωσε τη νίκη στην Βίρτους (79-78)
- Πέθανε ο Φρανκ Ο. Γκέρι – Ο αρχιτέκτονας που έκανε το μέταλλο να χορεύει, «ανέστησε» το Μπιλμπάο και έδωσε μορφή στο χάος της ζωής
- Ερυθρός Αστέρας – Μπαρτσελόνα 79-89: Με οδηγό τον Κλάιμπερν η νίκη των μπλαουγκράνα

