Μοσχαράκι κατσαρόλας
Μοσχαράκι κατσαρόλας (μερίδες τέσσερις)
Υλικά
-600γρ. μοσχάρι χωρίς ορατό λίπος
-Μισό φλιτζάνι κόκκινο ξηρό κρασί
-Δεντρολίβανο και πιπέρι
-100γρ. ξερό κρεμμύδι
-Μισό φλιτζάνι παξιμάδι τρίμμα
-Μισό φλιτζάνι αλεύρι
Εκτέλεση
Βάζετε το κρέας στην κατσαρόλα με το κρασί,το πιπέρι, το δεντρολίβανο και το
κρεμμύδι. Ανακατεύετε το αλεύρι με το παξιμάδι και ρίχνετε το μείγμα στην κατσαρόλα.
Βράζετε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να γίνει πολύ μαλακό το μοσχάρι.
| Σύσταση μιας μερίδας | |
| Θερμίδες | 415 |
| Πρωτεΐνες | 31,9gr |
| Λίπος | 21,3gr |
| Υδατάνθρακες | 21,2gr |
| Χοληστερίνη | 135mg |
health.in.gr
- Η Καϊράτ θα παίξει με μαύρα περιβραχιόνια απέναντι στον Ολυμπιακό
- Ο σκύλος της φυλής Δαλματίας: Αθλητικός, ευγενικός και πανέξυπνος
- Αντιδράσεις για την επίσκεψη Σάλεχ στην Αθήνα και τις αναφορές στο τουρκολιβυκό μνημόνιο
- Αυτό είναι το πιο χριστουγεννιάτικο σπίτι της Αθήνας – Πού βρίσκεται
- Τολμηρή ληστεία στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας: Σπάνιες γκραβούρες Ματίς και Πορτινάρι στα χέρια ενόπλων
- Η Φιορεντίνα με «διαβατήριο για τη Serie B»


